Stormatcher i veckans ligaomgång

april 20, 2016 Kampanjer & Nyheter, Speltips

Halvvägs igenom veckan och det är dags för en fulladdad omgång av ligafotboll i några utav Europas största ligor. Med spel i både Italien, Spanien och England så är det många matcher att hålla ett extra öga på. Merseyside-derby mellan Liverpool och Everton, Juventus mot Lazio och Real Madrid mot Villareal är bara några utav alla heta möten vi har att se fram emot under onsdagskvällen!

Stormöte i Spanien

Onsdag kväll klockan 22.00 smäller det på Santiago Bernabeu när Real Madrid tar emot ligafyran Villareal. Ska Real Madrid ta chansen att plocka in än mer på ett för tillfället svagt Barcelona eller ska Villareal klara av att stå emot Cristiano Ronaldo och alla andra stjärnor? I och med att Barcelona förlorade senast mot Valencia så har det öppnat upp sig en sista chans för laget ifrån Madrid och det kommer med största sannolikhet vara ett otroligt taggat hemmalag som tar sig an ’’de gula ubåtarna’’. Villareal som satt sig i en bra sits inför slutspurten av ligan då man ligger på en fjärdeplats vilket innebär Champions League-spel nästa säsong har i skrivande stund 6 poäng ner till Athletic Bilbao och ointagliga 15 upp till kvällens motståndare. Med detta sagt så tror vi att Real Madrid med hjälp av både större motivation och bättre spelare överlag kommer att vinna denna match. Hemmalaget att göra mål i båda halvlekarna spelas till 1.62 hos OddsAutomaten.

Laddat Merseyside-derby i Liverpool

Den kanske hetaste matchen i veckan utspelar sig på Anfield i Liverpool då hemmalaget tar emot lokalrivalen Everton. Ett derby som alltid bjuder på heta känslor och tufft spel, räkna inte med något undantag ikväll då Liverpool ska göra ett sista försök att nå den så viktiga fjärdeplatsen. Everton å sin sida har ett något knepigt spelschema då man redan på lördag ska möta Manchester United i FA-cupens semifinal, en match som man kommer göra allt för att vinna. Liverpool Handicap -1 spelas till 2.63 på OddsAutomaten.

Spela på OddsAutomaten här!