Interwetten

Interwetten review

Älskar du casino och sportsbetting? Då är Interwetten den rätta sajten för dig! Här kan du njuta av högklassig underhållning från marknadens främsta spelutvecklare samt odds i världsklass. Häng med in till Interwetten som i år firar att man varit online i 20 år med att dela ut massa sköna bonusar och presenter. 

Sportsbook & odds

Interwettens sportsbook är fullproppad med odds från hela världen. Det går att finna odds på alla möjliga sporter – på alla möjliga nivåer. Bortsett från de självklara eventen som Premier League, Champions League, NHL och så vidare så kan du även hitta mängder av odds på mindre marknader – långt ner i seriesystemen. Interwetten har en bredd i sitt utbud som är minst sagt imponerande. Självklart finns det även en stor sektion med live betting där du kan betta på nästa mål, hörna, slutresultat, antal kort, och så vidare. 

Interwetten erbjuder över 5000 olika spel i sportsbooken varje vecka. Du kan spela i din mobil, surfplatta eller dator.

Support

Vid händelse av problem eller om du bara har en fråga – hör av dig till Interwettens kundtjänst. De kommer hjälpa dig med allt du behöver, supporten finns tillgänglig på engelska och tyska och här öppen varje dag. Den tysktalande kundtjänsten håller öppen 24/7. Du kan vända dig till e-post eller telefonväxeln. Sedan finns det också en FAQ där alla de vanligaste frågorna står besvarade.

Insättningar och uttag

Att göra insättningar och uttag online är något många kan känna en osäkerhet inför. Men det är inget man behöver oroa sig över hos Interwetten. Spelbolaget har spellicens från Svenska spelinspektionen och följer de hårdaste säkerhetskraven. Transaktioner sker både snabbt och smidigt. Du kan välja mellan VISA, MasterCard, Skrill, Neteller och många fler betalningsmetoder.

Interwetten

7.2

Utbud

7.5/10

Bonus

7.0/10

Kampanjer

7.0/10

Pros

  • Bra mobilsida
  • Höga odds
  • Brett utbud