EM 2020 – Odds & Speltips

februari 13, 2020 Uncategorized
em 2020 stadium

Kulturen kring betting bland svenskar har haft en spikrak linje uppåt i över ett årtionde. Sverige är faktiskt ett av de länder som bettar mest på sport och givetvis är det fotbollen som är nummer ett. Med betting på fotboll kan vilken tråkig match som helst plötsligt bli underhållande genom live eller pre game betting. Till sommaren är det dags för EM 2020 och för första gången någonsin kommer mästerskapet gå i tolv olika länder.

Extra roligt är det att Sverige kvalificerat sig och vårt blågula landslag har verkligen blivit ett folkärt sådant efter att Janne Andersson tog över ansvaret som förbundskapten. VM 2018 blev en gigantisk succé med kvartsfinal och i kommande Nations League vann Sverige gruppen och spelar i högstadivisionen nästa gång den nya tävlingen avgörs. Därför är förhoppningarna stora på ännu en underbar mästerskapssommar för svenska landslaget.
För den som ska betta på EM 2020 gäller det att hålla koll för som vanligt när det vankas mästerskap slår spelbolagen på med den stora trumman och om du lägger dina kort rätt finns det möjlighet att tjäna pengar på din hobby.

Jämför odds och välj rätt spelbolag

Att välja spelbolag är inte alltid det lättaste och en av de svåraste frågorna att besvara är vilken bettingsida som egentligen är bäst. En av de viktigaste faktorerna för många spelare är att det erbjuds höga odds. Ju mer vi får i vinst desto bättre är det. Därför är det smart att jämföra oddsen under EM och ett tips är att vara medlem hos flera lika spelbolag. Då kan du lägga ett bet hos den bettingsajt som erbjuder bäst odds på den marknad du föredrar.
Utbudet av marknader är också en viktig del hos ett spelbolag. Det är inte särskilt kul under ett stort mästerskap att endast spela på marknader som 1X2 och resultat. Ju fler udda marknader som finns desto roligare blir det att betta, och majoriteten av spelbolagen erbjuder många alternativ när det vankas större mästerskap som EM 2020.
Till exempel är ComeOn ett spelbolag som är mycket bra att spela hos under EM 2020. De har både höga odds och många marknader vilket gör att upplevelsen förhöjs rejält.

Håll utkik efter bonusar och kampanjer

Vissa spelare föredrar en bra bonus. Med en oddsbonus får man som spelare ut mer av sin betting på EM. Eftersom EM efter VM är det mästerskap som lockar mest finns det många intressanta bonusar att ta emot som spelare. Till exempel har 10bet en grym välkomstbonus som nya spelare kan ta del av. De matchar din första insättning och ger dig mer EM-betting för pengarna.
Ett annat tips under EM är att följa spelbolagen på sociala medier. Det kommer krylla av unika kampanjer som boostade odds, riskfria spel och oddsbonusar. Genom att följa bettingsidorna på Instagram, Facebook och Twitter får du de senaste kampanjerna leverade direkt i ditt flöde.

Spelbörsen är roligt och perfekt under EM 2020

En typ av spelupplevelse som blir allt mer populär är att spela på en spelbörs. Då är det inte spelbolaget du möter utan andra spelare. Du kan både lägga egna odds mot andra spelare men också spela mot andras odds. Ett spelbolag som är kända för att ha den bästa spelbörsen av alla aktörer är Betfair. De har satsat enormt på sin spelbörs och lyckats få fram ett gediget alternativ till vanlig betting. För att ha en bra spelbörs krävs det att många spelare spelar annars blir alternativen inte många. Därmed är Betfair spelbolaget att vända sig till om det är just en bra spelbörs du är ute efter.

Var smart i din betting

Det kan kännas frestande att tänka brett när det finns många olika marknader att välja mellan. Men under EM är det inte särskilt smart att fiska med en granat och hoppas att något bet går in. Istället ska du rikta in dig på den stora fisken, ha rätt drag och sen successivt jobba upp den på land. På samma sätt ska du läsa på ordentligt innan du lägger ditt bet. Spelbolagen erbjuder statistik som du kan ta hjälp av för att hitta de bästa oddsen. En bra idé är också att följa olika experter som bettar på EM. Då får du en annan infallsvinkel vilket aldrig är en nackdel.

Ha kul när du bettar

Det sista men absolut viktigaste rådet är att ha kul när du bettar. EM sker endast vart fjärde år och är en riktig fotbollsfest. Om du spelar ansvarsfullt och endast för pengar du har råd att förlora är det riktigt roligt att betta, framförallt under ett så stort mästerskap. Lägg dina långtidsspel inför turneringsstart som vilket lag som kommer vinna EM, hur långt Sverige går eller vilken spelare som vinner skytteligan. Utöver det finns det flera hundra roliga marknader på varje individuell match oavsett om du bettar inför matchstart eller live på pågående match.
Lycka till!