Speltips | West Ham vs Manchester United

Viktig match i London på tisdag kväll då West Ham tar emot Manchester United. Sista matchen någonsin på anrika Upton Park och det är ett bortalag som kommer till detta möte med hopp om att kunna rädda en plats till nästa års Champions League. West Ham United, eller The Hammers som dem också kallas vill göra allt för att avsluta en lång och segerrik historia på sin hemmaarena innan man flyttar in på Londons Olympiastadion inför nästa säsong.

Sista matchen på Upton Park

Säsongen 2015/16 lider mot sitt slut och ligatiteln hittade sin ägare redan förra helgen då Leicester City fullbordade sin osannolika saga genom att vinna Premier League. Nu återstår det att se vilka lag som kniper de åtråvärda Champions League-platserna, ska Manchester City hålla undan för de röda stadsrivalerna eller ska Wayne Rooney och killarna plocka in de två poäng som i nuläget skiljer lagen åt?
På tisdag kväll, den 10:e maj så kommer Upton Park att få stå värd för sin sista fotbollsmatch. Räkna med ett West som kommer ge allt för att avsluta denna säsong på bästa möjliga sätt inför en kokande hemmapublik. The Hammers har haft en stark säsong, ligger för tillfället på en 7:e-plats och man har verkligen lyckats få ut full potential ur spelare som Dimitri Payet, Manuel Lanzini med flera.
Med endast tre förluster på hemmaplan för West Ham under säsongen så känns Manchester United lite väl favorittippade inför detta tuffa möte. West Ham kommer att sälja sig dyrt och mot ett bortalag som inte imponerat alltför mycket så ska laget ifrån London ha goda chanser att plocka poäng.
Unibet erbjuds du 3.25 på hemmaseger, ett odds som är helt klart spelvärt. Trots Manchester Uniteds jakt på 4:e-platsen så är detta en tuff bortamatch för samtliga lag i ligan. Att då erbjudas ett så generöst odds på West Ham är för bra för att inte spela.

 

Spela på Unibet här!