Speltips | Superettan 30/5

I skuggan av de sista träningslandskamperna inför sommarens EM-slutspel i Frankrike så spelas det fortfarande fotboll i Superettan. Åtvidaberg mot Värnamo samt Örgryte mot Halmstad är matcherna som vi erbjuds ikväll. På BettaOnline vänder vi blickarna mot Gamla Ullevi och ett derby mellan två  klassiska klubbar som båda gör allt för att ta sig upp till Allsvenskan och finrummet igen. Räkna med en välspelad match med många heta känslor. Läs vidare för att få alla förutsättningar inför matchen samt kvällens bästa speltips!

Halmstad mot serieledning

Med knappa tredjedelen spelad av säsongen så börjar man kunna urskilja vilka lag som kommer att vara med i toppen av tabellen när det ska avgöras. Halmstad BK har öppnat serien mycket starkt där det speciellt är defensiven som hållit högsta klass. 3 insläppta mål på 9 matcher är ett facit som ger laget en mycket god möjlighet till Allsvenskt spel nästa säsong. Får man igång målskyttet framåt så ska Halmstad BK vara solklara favoriter till att vinna Superettan.

Örgryte, nykomlingar denna säsong efter ett antal år i division 1. Nu vill man tillbaka till Allsvenskan och serien där man hör hemma. Man ligger för tillfället på en 10:e-plats i ligan och har efter en stark öppning åkt på två raka förluster. På hemmaplan vill man alltid föra spelet och det är något som kan passa motståndarna för kvällen, Halmstad BK. Med en solid defensiv så kan laget ifrån södra Halland sjunka djupt och invänta rätt lägen för att ställa om.

3.10 på rak bortaseger känns aningen högt då Halmstad BK tillhör ett av seriens bästa lag. Borta mot Örgryte kommer man att få prioritera defensiven och gå på kontringar vilket borde passa laget bra. BettaOnline väljer att spela Halmstad 0.0 till fina 2.15 hos Bet365 vilket ger pengarna tillbaka vid oavgjort.

Spela på Bet365 här!