Speltips | Superettan 12/5

Då de flesta ligorna ute i Europa har spelfri dag så vänder vi blickarna mot våra svenska ligor, närmare bestäm Superettan. En match bjuds vi på ikväll och det är ett stekhett Hallandsderby mellan Varberg och Halmstad. Vem ska kunna stoltsera med att vara det bästa hallandslaget i Superettan? Heta känslor, stämning på läktaren och en intensitet som endast infinner sig på derbyn är att vänta. Missa inte när BettaOnline ger dig alla förutsättningar och de bästa speltipsen inför matchen!

Kan Varberg skrälla mot Halmstad?

Klockan 18.30 är det avspark i årets första Hallandsderby i Varberg då tippade topplaget Halmstad kommer på besök. Mycket folk förväntas leta sig till Påskbergsvallen för kvällens match och en bra stämning är lika givet som att spelarna kommer att ge precis allt i detta derby. Lagen kommer båda ifrån en förlust i senaste matchen där Halmstad gjorde en slätstruken insats borta mot Degerfors. Varberg å sin sida har inte fått den starten man önskade sig i årets upplaga av Superettan, en vinst på de fem senaste matcherna är inget man är nöjd med.

Hemmalaget kommer till dagens match efter att ha blivit utskåpade med hela 3-0 borta mot Örgryte i senaste matchen. En match där man fick Erik Lund långtidsskadad samt Nsima Peter avstängd efter att ha dragit på sig totalt tre gula kort under säsongen.
Halmstad, nykomling i Superettan efter att ha åkt ur Allsvenskan förra året ses som en av de stora favoriterna till att ta steget upp tillbaka i år. Man har öppnat årets säsong starkt med raden 4-0-2 och det ska mycket till om man inte ska vara med i toppen av tabellen när hösten är här. Man tvingas göra en ändring till dagens match och det är Alexander Ruud Tveter som tvingas utgå på grund av familjeskäl.

Detta är en match som Halmstad ska vinna om man ska ha något med toppstriden att göra. Trots derby och allt vad det innebär så ska ett formtoppat Halmstad inte ha några större problem med Varberg här, 2.60 på bortaseger hos NordicBet är klart spelvärt!

Spela hos NordicBet här!