Speltips | Premier League 11/5

Nu ska hängmatcherna i Premier League spelas av innan det till helgen är dags för den avslutande omgången och säsongen 2015/16 kan summeras. Leicester City är redan klara mästare efter en minst sagt imponerande insats men det återstår fortfarande viktiga platser att slås om, inte minst platserna kring nedflyttningsstrecket. Ikväll har vi både Norwich och Sunderland i spel på varsitt håll där båda lagen är högst indragna i striden kring strecket.

Stormöte på Anfield

Säsongens sista match på Anfield står mellan Liverpool och Chelsea. Inget utav lagen har något kvar att spela om men räkna med att inget utav lagen vill förlora ett sådant här rivalmöte. Liverpool vill säkerligen avsluta snyggt inför hemmapubliken och med en bra form så ska man kunna störa Chelsea rejält ikväll. Bortalaget som gjort en svag säsong kommer senaste ifrån en förlust borta mot Sunderland. Laget parkerar för tillfället på en 9:e-plats och kommer få en mycket tuff match på Anfield inför en entusiastisk hemmapublik.

Ska Sunderland säkra Premier League-platsen?

Det har inte varit någon rolig säsong för lagen ifrån norra England, både Newcastle och Sunderland har presterat svagt och ligger således dåligt till när säsongen nu ska summeras. Ikväll möter Sunderland formsvaga Everton hemma på Stadium of Light, vid vinst där så säkrar man Premier League-platsen för nästa år och skickar på samma gång rivalen Newcastle samt Norwich till Championship.

Everton kommer till matchen med en otroligt dålig form, en hårt kritiserad Roberto Martinez samt ingenting kvar att spela för då man ligger på en säker 10:e-plats. Man har bara lyckats vinna en av sina senaste nio matcher och kommer mot ett vilt kämpande Sunderland få kriga stenhårt om man vill ha med sig något från matchen.

Det brukar heta att motivation slår klass och det kan inte bli mer talande än inför detta möte. Ett Sunderland som kan säkra sin plats inför nästa års Premier League på hemmaplan kommer att sälja sig dyrt. Hemmalaget kommer senast ifrån en mycket stark vinst emot Chelsea och fortsätter man på samma spår ikväll så ska segern inte vara allt för långt borta. Sunderland att vinna matchen spelas till 1.85 på bet365.

Spela på Bet365!