Speltips för fredagens matcher

april 22, 2016 Kampanjer & Nyheter, Speltips

Äntligen fredag och vi bjuds på ett par matcher denna kväll där bland annat Falkenberg tar emot högtflygande Norrköping. Flyttar vi oss ut i Europa och till Frankrike så tar Nice emot Reims hemma på den kommande EM-arenan Allianz Arena medans vi i Tyskland får se det nya svensklaget Hamburger SV möta Werder Bremen. Vi på BettaOnline har självklart alla förutsättningar inför matcherna och de bästa speltipsen!

Enkel seger för mästarna?

Första matchen i omgång fem av Allsvenskan spelas kl. 19.00 på Falkenbergs IP och det är ett krisande Falkenberg som tar emot ett för tillfället mycket starkt Norrköping. Hemmalaget har så här långt förlorat samtliga av sina fyra spelade matcher och har en målskillnad på -10. På andra änden av formkurvan hittar vi IFK Norrköping som gått som tåget efter förlusten i seriepremiären mot Malmö FF. Tre raka segrar har det blivit och man kommer senast ifrån en mycket övertygande vinst då man slog AIK med hela 4-1 hemma. Denna match ska Norrköping vinna då man besitter så pass mycket mer kvalitet i spelartruppen. 2:an till 1.62 går att spela på Unibet eller för den som vill Norrköping -1 till 2.12

Ödesmatch i Tyskland

Klockan 20.30 sparkas en riktig rysare igång när Hamburger SV möter Werder Bremen i ett nordderby. Hamburger SV ligger för tillfället på en 12:e-plats i tabellen men med endast 3 poäng ner till kvällens motståndare på kvalplats. Werder Bremen kommer senast ifrån en stark vinst där man slog Wolfsburg med 3-2. Man spelade så sent som i tisdags mot Bayern München i cupen där det blev förlust och frågan är om spelarna hunnit återhämta sig efter endast två spellediga dagar. Hamburger SV har haft några tuffa resultat den senaste tiden men har stundtals spelat ett bättre spel än vad måltavlan gett sken av. I denna match är man klart mer utvilade och på hemmaplan i detta nordderby vill man göra allt för att lägga nedflyttningsplatserna bakom sig. Hamburger SV +0.0 spelas till 1.77 på Unibet.

 

Bästa oddsen hittar du på Unibet!