Speltips | Champions League Semifinaler

Igår fick vi fram det första finallaget för årets Champions League-final som spelas den 28:e maj på San Siro i Italien. Atletico Madrid fortsätter sin imponerande resa när man slog ut Bayern München med totalt 2-2 och fler gjorda bortamål. Ikväll är det dags att bestämma motståndare då Real Madrid tar emot Manchester City, ett möte som slutade 0-0 förra veckan. Med en Cristiano Ronaldo tillbaka så kan vi räkna med ett aggressivt hemmalag som kommer göra allt för att få möta sina rödvita rivaler i finalen. Spela på kvällens match hos Ladbrokes!

Övermäktig uppgift för Manchester City?

Manchester City kommer till kvällens match efter en svag insats borta mot Southampton i helgen. David Silva finns inte tillgänglig till detta möte men det är också det enda avbräcket man behöver ta hänsyn till. Matchen i Manchester var en mycket avvaktande historia där båda lagen gick in med en mycket försiktig inställning. Bortalaget kommer med största sannolikhet spela på ett liknande sätt som man gjorde i Manchester, ligga lågt och invänta rätt lägen att ställa om på snabba spelare som Jesus Navas, Raheem Sterling och Sergio Agüero.

Marängerna från Madrid kommer till denna match med i stort sätt allt att förlora. På förhand sågs det här som ett möte som Real Madrid skulle ta sig vidare ifrån tämligen enkelt men efter att endast fått med sig 0-0 ifrån Manchester så finns där fortfarande alla möjligheter för en skräll. Det första mötet var en jämn historia där Real Madrid var snäppet bättre än de ljusblå. Hemma på Santiago Bernabeu är man ruskigt starka och har under denna säsong inte släppt in ett enda mål i Champions League på hemmaplan. Det ska krävas en enorm insats av Manchester City i denna match om man ska ha en chans på finalen, Real Madrid är solklara favoriter och ska, om spelet stämmer vinna här. Real Madrid AH -1.0 spelas till 1.76 hos Ladbrokes!

 

Spela hos Ladbrokes för dom bästa oddsen!