Speltips | Arsenal mot Champions League

april 21, 2016 Kampanjer & Nyheter, Speltips

Torsdag och vi har nya ligamöten att se fram emot för att komplettare denna veckans omgång. I England tar Arsenal emot West Bromwich hemma på Emirates Stadium, i Italien möter ett formsvagt Milan ett nedflyttningshotat Carpi och i Spanska Primera Division bjuds vi på två matcher. Följ med oss på BettaOnline för att få alla de senaste förutsättningarna inför matcherna och de bästa speltipsen!

Arsenal i kamp om Champions League

Ett år som länge såg ut att bli ett lyckat och framgångsrikt sådant för Arsenal har än en gång slutat med att laget i skrivande stund ligger på en 4:e-plats utan någon realistisk chans på troféer. Istället får man nu rikta in sig på att hålla undan för de jagande lagen som till exempel Manchester United och Liverpool. Det kommer bli en kamp in på målsnöret om vem som kniper den sista och så viktiga Champions League-platsen. Nu möter man ett West Bromwich med Tony Pulis i spetsen som i stort sett är klara för Premier League-spel även nästa säsong. I denna match ska man inte ha något att sätta emot mot ett klart mer spelsuget Arsenal. Arsenal -1.5 spelas till 1.73 på BetHard.

Ett svagt Milan på San Siro

Vi flyttar oss vidare till Italien och närmare bestämt Milano där Milan ska ta emot Carpi på San Siro. Ett hemmalag som kommer få det otroligt tufft att fixa europaspel till nästa säsong då man ligger 7 poäng efter Fiorentina med en match mindre spelad. Gästerna, Carpi ligger pyrt till nere i botten av tabellen då man endast ligger före Frosinone på nedflyttningsplats med ett poängs marginal. Skulle man klara av att plocka poäng ikväll mot ett Milan så skulle laget kunna få sig ett rejält lyft. Carpi +1.5 finns att spela till 1.67, för den som vill riskera lite mer finns Carpi +1 till fina 2.18 på BetHard.

 

Spela på BetHard här!