Speltips | Allsvenskan 28/5

Dags för sista omgången av Allsvenskan innan landslagsuppehållet och fotbolls-EM 2016 sparkas igång. I skuggan av årets största klubblagsmatch, Champions League-finalen, så ska tre stycken möten i Allsvenskan spelas. Matcherna är AIK – Örebro, Jönköping – Sundsvall samt matchen som vi BettaOnline valt att studera lite närmare, Östersund mot Malmö FF. Läs vidare för att få de senaste nyheterna kring lagen och de bästa speltipsen!

Serieledarna mot nykomlingarna

Efter en trevande start med Allan Kuhn vid rodret så har Malmö FF allt mer hittat tillbaka till det spel som gjort dem framgångsrika på senare år. En vinst på de tre först matcherna var så klart inte godkänd av ett lag med Malmös spelarmaterial, men efter att ha vunnit sju av de senaste åtta matcherna så ser läget ljusare ut. Man toppar för tillfället Allsvenskan på 24 poäng, en poäng före fjolårsvinnarna Norrköping. Skadeläget i laget är alltjämt rätt tungt, Oscar Lewicki, Molins, Rasmus Bengtsson och Jo Inge Berget ser alla ut att missa matchen. Det är nu bredden på truppen ska visa sig viktig och mot ett lag som Östersund ska ersättarna vara fullt kapabla att leda Malmö till seger.
Östersund har öppnat Allsvenskan bättre än vad många trodde på förhand. Man parkerar för tillfället på en 10:e-plats och har mot de flesta lagen spelat en underhållande fotboll med mycket bollinnehav. Man kommer senast ifrån en riktig stjärnsmäll i Norrlandsderbyt då man förlorade med hela 5-0 mot Sundsvall, en förlust som säkerligen svider rejält hos spelarna. Nu ställs man mot Allsvenskans på pappret starkaste lag och man kommer verkligen få vara med från start om man ska ha något att hämta från matchen.
Att erbjudas 2.00 på bortaseger för Malmö i denna match måste anses som spelvärt. Malmö FF har visat sig kunna hantera både att vara det bollförande laget men också att ligga lågt och vänta på omställningar. Östersund kommer få det tufft i matchen, Malmö FF att vinna spelas till 2.00 hos Unibet.

Spela hos Unibet här