Speltips | Allsvenskan 18/7

Onsdag och självklart vänds blickarna för de allra flesta åt Schweiz och den prestigefyllda Europa League-finalen mellan Liverpool och Sevilla. På annat håll, närmare bestämt i Allsvenskan så bjuds vi på fyra matcher. Denna gång har BettaOnline valt allt rikta in sig på matchen mellan Helsingborg och Östersund. Olympia är spelplatsen och det är två lag med stigande formkurva som möts på onsdag kväll. Ska nykomlingen Östersund än en gång kunna skrälla mot ett stabilt Allsvenskt lag eller ska Helsingborg visa sig vara för svåra?

Östersund – En intressant nykomling

Många var vi som höjde på ögonbrynen när det stod klart att Östersund skulle ta klivet upp i Allsvenskan. 9 matcher in i säsongen så har man överraskat de flest med en 7:e-plats och bra spel i flertalet av matcherna. Oavsett motstånd så kan man främst på hemmaplan störa vilket lag som helst i serien. Man kommer senast ifrån en mycket stark match mot IFK Göteborg där man vann med hela 2-0. Tre matcher på sju dagar gör att det blir mycket resande för laget som nu alltså ska bege sig hela vägen ner till Helsingborg för att möta ett svårspelat lag lett av Henrik Larsson.

Helsingborg har efter en tuff start på denna säsong kommit igång allt mer och man har nu endast en förlust på de senaste fem matcherna. Hemma på Olympia är man svårslagna, man har redan hunnit med att besegra Malmö FF och AIK. Senast kommer man ifrån en 1-1 match mot Jönköping Södra, inget resultat man är nöjda med så räkna med revanschlusta till onsdagens match. Inga skador att ta hänsyn till utan det är starkast möjliga lag med en Jordan Larsson i storform som kommer möta Östersund.

Östersund spelade så sent som i söndags en tuff match hemma mot IFK Göteborg och ska nu, bara tre dagar senare snöra på skorna för ännu en match. Denna gång är det i södra Sverige mot Helsingborg, ett Helsingborg som börjar hitta formen allt mer. Helsingborg -0.25 spelas till fina 2.00 gånger pengarna hos Unibet.

Spela hos Unibet!