Spela på fotbolls-EM hos Guts

juni 14, 2016 Kampanjer & Nyheter

Trots sommar och sol så är vi från och med den 10 juni många som väljer att bänka oss inne framför Tv:n, konstigt kan tyckas men vad gör man inte när fotbolls-EM 2016 är här? Fram till den 10 juli så kommer det att bjudas på en fotbollsuppvisning som aldrig förr. 24 lag är det som gör upp om att bli Europas bästa fotbollsnation i sommar, spela på mästerskapet hos Guts och bli den stora vinnaren. Som ny spelare kan du vänta dig grymma erbjudanden, ge dig själv den starten på turneringen som du önskade!

Välkomstbonus för nya spelare!

Oavsett om du fördrar att lägga dina spel innan match eller under tiden som den spelas så kommer du att hitta ett enormt utbud av spel hos Guts. Med några utav marknadens bästa odds så är det på Guts sportsbook som du har chansen att vinna de allra största vinsterna. Spela på en mängd olika sporter och tävlingar, däribland sommarens heta fotbolls-EM i Frankrike.

Som ny spelare hos Guts så får du ta del av en insättningsbonus på otroliga 100% upp till 1500 kronor. Dubbla din spelkassa redan innan första spelet är lagt, sätt in 1500 kronor och ha 3000 kronor att spela för på Guts sportsbook. Bli medlem nu och upptäck alla fördelar med att spela hos Guts, en sportsbook där spelaren sätts i första hand!

Med EM 2016 igång så ökar också dina spelmöjligheter, nya matcher varje dag gör att det alltid finns heta spel att ta del av. Utforska utbudet hos Guts sportsbook och du kommer snabbt att bli sommarens stora vinnare. Spela på allt ifrån matchresultat, antal hörnor och rätt målskytt till vem som kommer att stå som vinnare av hela mästerskapet. Bli medlem nu och upptäck en sportsbook som kan erbjuda dig som spelare en helt ny upplevelse!