Säsongens viktigaste match för Arsenal?

januari 3, 2018 Speltips
Oliver Arsenal

Under Onsdagskvällen är det dags för ett riktigt hett möte mellan Arsenal och Chelsea. Två lag som gjort det bra hittils och parkerar på en tredjeplats resp. sjätteplats i ligan. Bägge lagen är kvar i Europaspelet vilket gör att det blivit väldigt många matcher just i December. Men ikväll väntar en riktig sexpoängsmatch. Avspark 20:45 Emirates Stadium.

Interwetten

Mycket på spel

På självaste nyårsafton så var det dags för match mellan West Bromwich Albion och Arsenal FC. Trots att matchen på förhand var tänkt som en riktigt bra möjlighet för Arsenal att komma ikapp de andra lagen så var det istället ett blekt The gunners vi fick se. Som så många gånger innan så viker man ner sig fullkomligt på bortaplan och för närvarande så finns det ingenting som lutar åt att vi återigen får se laget i Champions League nästkommande år.

Januari är också ryktenas månad där den ena osannolika nyheter efterlöser den andra. Dock så finns det mycket som säger att Arsenal kan komma att klara sig utan Alexis Sanchez. Tydliga signaler har tidigare visat att han vill bort och om man inte lyckas knipa dessa poängen ikväll så kommer det bli tufft att nå Champions League, vilket talar för att Alexis vill bort. Därför blir det en riktigt spännande match då den inte bara handlar om poäng utan istället om hela säsongens framtid.

Chelseas fantastiska form

Chelsea har ångat på och 5-0 hemma mot stoke i den senaste matchen talar sittt tydliga språk. Chelsea blir att räkna med när det väl börjar dra ihop sig. Vill du spela på matchen mellan Arsenal – Chelsea eller någon av de andra matcherna så har Interwetten ett grymt utbud av spel i alla dess former. Just nu får du som ny kund en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus här!