Riskfritt spel och kvartsfinaler i Europa League

april 7, 2016 Speltips

Europa League står på schemat och det är några riktigt intressanta möten vi har att se fram emot. I Tyskland ska ett imponerande Dortmund ta emot sin före detta tränare Jürgen Klopp och hans Liverpool. Som om inte det var nog så har vi också ett helspanskt möte att vänta, när förra årets vinnare Sevilla åker till Baskien för att försöka störa Athletic Bilbao. Stor dramatik och spänning är att vänta och självklart hittar du de bästa oddsen hos Expekt!

1000 kronor riskfritt spel

Du har väl inte missat att du som ny spelare på Expekt får ta del av 1000 kronor i ett riskfritt spel så fort du har genomfört din registrering? Gör en insättning och lägg ditt första spel på vad du vill, välj bland tusen och åter tusen olika spel. Enda kravet är att det ska finnas tre möjliga utgångar på ditt spel. Skulle du sedan förlora ditt bet så betalar Expekt tillbaka hela insatsen upp till 1000 kronor. Skulle du däremot vinna så är självklart insatsen plus vinsten din!

Kvartsfinal i Portugal

Klockan 21.05 startar matchen igång mellan Braga och Shakhtar Donetsk och det är två lag som verkligen imponerat detta år i Europa League. Braga stod för en mycket stark insats i senaste omgången då man vände mot turkiska Fenerbahce och vann med totalt 4-2 över två möten. Schaktar å sin sida har hunnit med att slå ut två stycken lag ifrån Champions League, Schalke och Anderlecht – med mycket övertygande siffror. I denna match ska man ha en god chans då Braga är ett sämre lag på de flesta positionerna. Att få 2.90 för bortavinst hos Expekt känns som ett klart spelbart odds.

Klopp kommer hem

Den absolut största matchen i Europa Leagues kvartsfinaler är helt klart mötet mellan Dortmund och Liverpool. När denna match lottades var vi många som med spänning såg fram emot att se Jürgen Klopp få möta sitt förra lag. Ska han klara av att bemästra ett mycket välspelande Dortmund under den nya tränaren Thomas Tuchel’s ledning, eller ska den gula väggen än en gång få gunga av segerrus? En oerhört svårtippad match men ett möjligt spel är båda lagen att göra mål till rimliga 1.75 på Expekt.