Oddsjackpot hos Mr Green

oktober 21, 2019 Kampanjer & Nyheter
mrgreen oddsjackpot

Oddsjackpot hos Mr Green

Mr Green och deras nya innovativa stil är något som slagit igenom enormt i casinovärlden, de vann förra året pris för sitt nytänkade men även för deras sociala ansvarstagande. De har många intressanta spelformer och här tänkte vi titta lite närmre på deras Oddsjackpot. Det är en typ av kombinationspel likt den tradionella svenska spels 13 rätt. Pricka in fler rätt och få mer miljoner i potten helt enkelt, du hittar Oddsjackpot på deras sportsida, där kan du gå in på olika spel som ger dig chansen att vinna “Oddsjackpotten”. Alla vill vi ha möjlighet att kamma hem lite extra, och inte är det något fel med det, tur som är har Mr Green med deras oddsjackpot gett oss möjligheten att vinna lite mer än vanligt genom att pricka in flera alternativ!

Hur fungerar oddsjackpot hos Mr Green?

Det är en relativt unik funktion som erbjuds av Mr Green och vi förstår populariteten bakom, med inspiration från det traditionellt populäraste spelet i Sverige, stryktipsets 13 rätt har de lanserat produkten perfekt i onlinevärlden. Du hittar olika oddsjackpotspel med olika antal matcher du måste pricka rätt. Desto fler matcher desto högre blir jackpotten. Det finns oddsjackpotspel för flera olika marknader och inte bara för matchvinnare, även om det är den vanligast förekommande formen.

Börja med att navigera dig fram till Mr Greens oddsjackpot

För att prova på deras funktion oddsjackpot så måste du alltså först navigera in där. Så du börjar med att logga in på ditt konto hos Mr. Green, därefter går du in på deras oddsdel av sidan, när du har kommit in på sportdelen så kan du se där det ”Oddsjackpot”. Klicka här och du navigeras in på sidan där de presenterar alla aktuella oddsjackpotspel. Välj ett alternativ från listan och du ser där alla matcher du måste pricka in för att vinna jackpotten.

Till exempel: Du ser en oddsjackpot med 6 matcher, jackpotten är 10 000kr då det inte är alltför svåra matcher. I alla 6 matcher måste du välja en matchvinnare, det vill säga 1X2. Om du prickar rätt resultat på alla 6 matcher vinner du jackpotten!

Som ni kan se ger detta lite extraglädje till spelandet, du får givna matcher att välja resultatet på, om du prickar rätt på alla belönas du lite extra! Du kan även välja att ta ut dina vinstpengar innan alla matcher har avslutats om du känner att du inte vill chansa eller så. Oddsjackpot erbjuds för olika spelmarknader, gå in på din favoritsport för att se alla olika marknader som erbjuds där och då, det kan vara matchvinnare, över/under eller till och med asiatisk handikapp!

mrgreen oddsjackpot

+18, bosatta i Sverige, Spela ansvarsfullt

Välj ditt syndikat hos Mr Green

Hos Mr. Green kan du även välja att spela i syndikat, detta innebär då att du spelar tillsammans med några andra, du kan antingen skapa ditt eget syndikat eller gå med i ett som redan blivit skapt. Det finns flertalet syndikatspel med oddsjackpot och du kan då kombinera de två, när du spelar på någon annans syndikat innebär det helt enkelt att du backar alternativen som han har valt att spela på, du kan alltså inte ändra valen, och du får sedan en lika procentuellt stor del av vinsten som du satsat. Syndikatspel är något som ökar mer och mer i popularitet då man kan backa vana spelare som gör sin research noggrant, det är något som ger tillbaka lite fördel till spelarna från spelsidorna, eftersom att bra spel kan synas för alla kan alla veta om vilka spel som är bra, det gäller bara att man backar rätt person!

En fördel med syndikatspel är att du kan lita på någon annan att göra jobbet, men det är även den största nackdelen, såvida du inte själv också läser på inför matcherna. Något som är kul med syndikatspel är att du kan se andra människor kuponger och hur dem valt att spela och tänka, det kanske utvecklar ditt eget synsätt på de olika marknaderna eller du kanske får upp ögonen för en sport du tidigare inte haft något intresse för.

Detta kan vara en kul grej att prova på för nybörjare eller någon som håller på att lära sig mer avancerat inom betting. Eller om man endast har lite tid och inte vill investera flera timmar i förarbete innan man lägger sitt spel.

Avslutningsvis

Avslutningsvis vill vi rekommendera er alla att prova på Oddsjackpotten, det är en ny funktion i onlinevärlden och vi tror den kommer slå igenom stort för Mr Green och ta dem till nya höjder! Att spela i grupp blir alltid lite roligare, att spela i grupp och tävla om specifika matcher likaså, du får en ny nivå av spänning när du samtidigt tävlar med andra och har möjlighet till ännu större vinster. Navigera in dig på Mr Greens odds, kolla upp de olika jackpotspelen och se om det finns några matcher som intresserar dig, det är inte för inget som Stryktipset historiskt sett varit en av de populäraste spelformerna i Sverige!

mr green

+18, bosatta i Sverige, Spela ansvarsfullt