OddsAutomaten | Vinn exklusiva EM-biljetter

maj 2, 2016 Kampanjer & Nyheter

Nu har du chansen att se sommarens stora sporthändelse på plats i Frankrike och Paris när fotbolls-EM 2016 går av stapeln. 8 stycken grymma paket ska delas ut, läs mer nedan för att ta reda på vad du måste göra för att delta i denna tävling. OddsAutomaten erbjuder alltid sina spelare slagkraftiga odds och ett brett urval av spel på alla tänkbara sporter. Spela på alltifrån Champions League till Allsvenskan och Superettan!

Exklusiva biljetter till Sverige mot Irland

Under två kampanjperioder med start idag den 2:e maj så har du chansen att vinna biljetter för två till Sveriges första match i sommarens EM i Frankrike. Irland står för motståndet och det kommer att bli ett mäktigt tryck inne på Stade de France den 13:e juni. Bo två nätter på 4-stjärnigt hotell i centrala delarna av Paris och upplev folkfesten på bästa möjliga sätt. I vinstpaketet ingår även biljetter till ett exklusivt event som äger rum innan matchstart, där du och din vän blir bjudna på mingel och mat tillsammans med stjärnor ifrån VM-laget 94. Träffa stjärnor som Pontus Kåmark och Kenneth Andersson innan du tar plats på arenan för att se Zlatan Ibrahimovic och grabbarna göra allt för att ge oss en så bra start i EM 2016 som möjligt.
Första kampanjperioden sträcker sig ifrån den 2:e maj fram till onsdagen den 4:e maj och det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att genomföra en insättning via Trustly på minst 100 kronor under kampanjperioden. Skulle du missa chansen första gången kan du vara lugn då du mellan den 5:e till 8:e maj kan ta del av exakt samma erbjudande med nya stekheta biljetter i potten!
Missa inte denna gyllene chans till att se årets sporthändelse på plats. Kommer Sverige klara av att ta sig vidare ifrån en mycket svår grupp eller ska Italien och Belgien visa sig bli för svåra motståndare. I sommar får vi svaret, se till att vara på plats och heja fram vårt svenska landslag.

Bli medlem på OddsAutomaten nu!