Speltips Malmö FF vs Djurgårdens IF

augusti 23, 2019 Kampanjer & Nyheter, Speltips
En stormatch är på intågande. Det handlar om Malmö FF som ska ta emot Djurgården. Man kan också säga det med andra ord: tabelltvåan som möter tabellettan. Ett väldigt spännande möte och vad tror vi kommer att komma ur denna match? Ja det ska vi gå igenom och se om vi kan hitta några intressanta bet som vi kan lägga.

Bakgrund och matchfakta inför Malmö FF – Djurgården

Två stycken riktigt bra lag kommer mötas och frågan är vem som kommer ta hem det här.  Malmö FF har haft ganska tufft då man under flera matcher haft många  oavgjorda resultat. Till slut lyckades man vinna över Falkenberg (rejält). Har det lossnat nu ställer sig flera säkert frågan. I tabellen skiljer det endast tre poäng mellan dessa topplag.
Djurgården känns riktigt stabila och har med sig ett antal matcher där de hållit nollan. Säkert är de riktigt sugna att göra det även i detta möte. En spännande match, men också en match där båda lagen inte kommer riskera några större utsvävningar.
Fördel ligger för Djurgården och vi tycker de har en en bra uppsida och och är utvilade för att ta sig an uppgiften. Malmö FF har andra matcher i Europa League och frågan är är på vilken topp laget befinner sig för att klara av Djurgården. Intressant tänker du nu, eftersom oddsen ligger för Malmö FF:s fördel hos bettingbolagen.

Bettingtips Djurgården – Malmö FF

Malmö FF kommer göra allt för att vinna men Djurgården är ett riktigt bra lag. Det känns som att fördelen är hos Djurgården. Om nu inte bortaspöket förstör för Djurgården. Vi ska dock komma ihåg att det antagligen inte kommer att bli många mål i den här matchen. Båda lagen kommer säkert vara restriktiva med sitt spel och inte ta några risker för att försämra sina möjligheter.
Hemmaplan är såklart alltid en fördel men Djurgården har mycket i ryggen när dom kommer in hos Malmö FF. Något som man inte kan bortse från. Djurgården är inte särskilt instabila på bortaplan. De senaste fyra bortamatcherna har de vunnit. Dock har Malmö FF varit starka på hemmaplan. Senaste mötet dem emellan i juli slutade oavgjort.
Tittar vi runt bland spelbolagen är det övervägande odds för att Malmö FF tar hem detta möte. Vi är dock inte så övertygade om det.
Det finns några varianter på intressanta odds som kan komma i fråga i denna match.Sammanfattning

Ganska svårt att hitta riktigt attraktiva odds då det inte finns så bra uppsida i detta möte. Vi tror att matchbilden kommer vara återhållsam med få mål. När två lag i toppen av tabellen möts finns inte utrymme för många utsvävningar på planen. Att ha hemmaplan är en fördel som definitivt talar för Malmö FF. Dock har de inte lyckats på samma sätt som Djurgården på deras senaste matcher. Att också spela Europa League kval mot Bnei Yehuda tre dagar före mötet med Djurgården kanske sätter lite spår i benen. Att väga in är också att Djurgården inte lyckats vinna mot Malmö på bortaplan i deras senaste fem ligamatcher. Om det är bra eller inte får vi låta vara osagt men kanske är det ett litet spöke. Eller så är det dags att bli av med spöket och det kan bli en gnista för att ta hem den här matchen.
Hoppas du har fått lite bakgrund till dina egna val hur du ska tänka och lägga dina bet. Glöm inte att kolla så att du kan streama matchen hos det bettingbolag du lägger ditt bet. En bra funktion om du inte råkar vara hemma.
Lycka till.