Kan Tottenham spräcka Arsenals magiska hemmafacit?

november 15, 2017 Uncategorized

Efter ett långt landslagsuppehåll är det äntligen dags för de stora ligorna att dra igång igen och närmast hittar vi ett tungt London-derby mellan Arsenal och Tottenham. Matchen börjar redan 13:30 på lördag och det förväntas bli en riktig höjdarmatch på Emirates Stadium.

Arsenal har visat sig vara starka på hemmaplan i år och med idel segrar på Emirates Stadium kommer lördagens match därför bli en tuff uppgift för Tottenham. Arsenal ligger trots sitt fina hemmafacit bara på en sjätteplats vilket gör att man för närvarande inte har en direktplats till Europaspel nästkommande år. Givetvis är säsongen lång men det är dags för Wenger och Arsenal att börja ta poäng mot de andra storlagen. Annars finns risk att man halkar efter i tabellen. Trots den bedrövliga säsongsinledningen har Gunners äntligen hittat stabilitet i laget. Därför är lördagens match ett rejält kraftprov.

Mobilebet betonline

”Eriksen gör en sjuk match”

Tottenham har lyckats bra i såväl ligan som i Champions League. Däremot får man klara sig utan den fantastiska strikern Harry Kane som blir borta november ut på grund av knäskada. Ett stort avbräck för Spurs som tappar Europas hetaste målskytt i några matcher till. Därför ligger mycket av ansvaret på Christian Eriksens axlar. De lyckosamma som såg dansken hattrick igår när Danmark tog sig vidare till gruppspelet i Ryssland 2018 – känner nog mer hopp än vad de gjorde efter förlustmatchen mot United.

Eriksens insats uppmärksammades av ingen mindre än självaste Lord Bentner som uttryckte prestationen med de väl utvalda orden: -Eriksen gör en sjuk match. Hans bästa någonsin.

Avspark lördag 13:30.

Vill du spela på lördagens Londonderby så är Mobilebet.se en sida för dig! Du hittar bra odds på nästan allt som går att erbjuda, både gällande lördagens match men också i övriga spelbranschen. Just nu har Mobilebet ett generöst erbjudande där du som ny kund får en insättningsbonus på 200% upp till 600 SEK.

Hämta din bonus här!