FA-cupen: Hoppet lever för Norwich

januari 17, 2018 Uncategorized
chelsea

Ett möte var inte nog att för att bestämma en vinnare i FA-cupmötet mellan Chelsea och Norwich. Första mötet som utspelade sig för lite mer än en vecka sedan slutade mållöst och nu är det alltså hög tid att avgöra vem som ska avancera och möta Newcastle i den fjärde omgången.

 Bethard small logo

Måltorka i Chelsea

Antonio Conte har visserligen fått se sitt lag hålla nollan tre matcher i följd, men han har samtidigt inte förmått sitt lag att göra några mål framåt heller. Givetvis inte bra nog för ett lag av Chelseas dignitet och frågetecknen blir allt fler angående hur det ligger till med formen. Efter två oavgjorda matcher mot ett Arsenal i kris, plus den oavgjorda matchen mot Leicester senast i Premeir League och det första mötet mot Norwich börjar goda råd bli dyra för de blåklädda. Det har låst sig för de offensiva pjäserna i laget i allmänhet och i synnerhet för förstastrikern Alvaro Morata. Nyförvärvet som föregående säsong höll till i Real Madrid inledde sin sejour i Chelsea och Premier League lovande, men nu verkar smekmånaden vara på väg mot sitt slut då den gode spanjoren inte hittat nätet sedan den 26 december. Inte jättelång tid i sig, men med tanke på de klara målchanser han har bränt under matcherna sedan dess, ser det ut som att självförtroendet ligger på noll. Med detta sagt har Conte bekräftat att Michy Batshuayi kommer att få chansen från start i denna match trots att belgaren är omgiven av flyttrykten.

Nyförvärvet Ross Barkley får vänta med sin debut i den blåa tröjan ett tag till då han registrerades efter deadline. I övrigt ser Chelsea ut att kunna mönstra en stark elva.

Hämta bonus

Vill du spela på FA-cupmötet mellan Chelsea – Norwich eller någon av de andra matcherna som spelas under onsdagskvällen rekommenderar vi att du gör det hos Bethard, som erbjuder en grym välkomstbonus på 100 % upp till 1400 kronor. Bli medlem redan nu och ta del av bonusen du med!