Dagens bästa spel ifrån Serie A

november 27, 2017 Kampanjer & Nyheter, Speltips
Speltips Serie A

Måndagsmöte i Bergamo när Atalanta hälsar ligajumbon Benevento välkomna. Bortalaget är det sämsta laget i Europas samtliga proffsligor med 0 inspelade poäng efter 13 omgångar och det är inte mycket som talar för att den sviten kommer att brytas ikväll. Atalanta är ett mycket starkt hemmalag som inte förlorat en match i Bergamo sedan i augusti, ny 3-poängare ikväll!

Bethard small logo

Benevento har inget att hämta mot Atalanta

Det har gjorts 6 mål ifrån Beneventos sida denna säsong. Inget facit som skrämmer slag i motståndarförsvaren och med tanke på att Atalanta släppt in lika många under sina hemmamatcher denna säsong så tyder allt på ännu en trygg hemmaseger.

Atalanta kommer ifrån en betryggande seger förra veckan, 5–1 borta mot Everton i Europa League och man kunde tidigt plocka av sina bärande spelare för att hålla de hela till kvällens match. Hemma i Bergamo är man otroligt starka och har endast förlorat en match, mot Roma med 1–0 i augusti månad.

Måltorkan fortsätter för tabelljumbon

Oddsen på hemmaseger är rejält pressade, nere i 1.25 hos de flesta bolagen i skrivande stund. Istället kikar vi mot BLGM-marknaden, där Bethard just nu erbjuder 1.80 på att båda lagen inte gör mål i matchen. Benevento saknar kvalitet både framåt och bakåt för att kunna mäta sig med lagen i Serie A. Ikväll ställs man mot ett utav de bättre lagen och då kommer man få stora problem.

Dagens bästa spel blir således:

Båda lagen att göra mål: Nej       –              1.80@Bethard

 

Med tanke på Beneventos problem med målskyttet så känns det som ett mycket bra spel till givet odds. Passa på att spela hos Bethard då alla läsare ifrån Bettaonline just nu kan ta del utav en exklusiv välkomstbonus, 100% upp till 1400 kronor. Perfekt sätt att start en vecka på!