Chelsea befäster positionen som gruppetta

oktober 30, 2017 Kampanjer & Nyheter, Speltips
Speltips Roma Chelsea

Det har nu gått drygt två veckor sedan de båda lagen möttes i London, 3-3 slutade matchen den gången och frågan är om vi kan vänta oss något liknande i tisdagens möte. Chelsea kommer att vara nöjda med en pinne och kommer således ligga lite lägre i sina utgångspositioner för att på så sätt få möjlighet att kontra mot ett offensivt AS Roma. Spelvärde på bortalaget anser vi och kliver in på AH 0.0 med en medel insats!

 

Utsökt läge för Chelsea mot ett forcerande Roma

Det är Roma som måste framåt i denna match, något som Chelsea är väl medvetna om. Seger för Atletico Madrid under tisdagen samtidigt som Chelsea lyckas vinna så tappar Roma greppet om 2:a-platsen i gruppen. Räkna därför med ett hemmalag som trycker på i denna match och ett gästande Chelsea som faller tillbaka och inväntar rätt lägen att gå till anfall.

Ser man till kavliteten på spelartrupperna så känns Chelsea starkare på nästan alla positioner, undantaget Dzeko, Nainggolan och Strootman. Med detta sagt så har marknaden något överraskande valt att sätta Roma som knappa favoriter i tisdagens möte. Asian Handicap 0.0 på Chelsea går att spela till knappa 2 gånger insatsen.

I förra mötet lagen emellan var Chelsea det vassare laget fram till att firma Kolarov/Dzeko kom in i matchen. På något vis slarvade Chelsea bort en tvåmålsledning och kunde till slut rädda i alla fall en poäng efter ett avgörande av Eden Hazard, en spelare som ser ut att hitta tillbaka till gammal god form. Är belgaren på spelhumör kan han lösa matchen på egen hand för Londonlaget!

Bethard small logo

Champions League hos Bethard

Tisdagens spel hittar du hos Bethard, bolaget som alltid erbjuder slagkraftiga odds. Är du inte spelare hos Bethard redan så se till att registrera ett konto via länken från Bettaonline då du just nu får hela 1400 kronor extra att spela för. Ett erbjudande som är exklusivt för er läsare hos Bettaonline!