Dags för returmöte & kvartsfinaler i Champions League

april 12, 2016 Kampanjer & Nyheter, Speltips

Champions League är tillbaka och det är dags att göra 8 lag till 4 när returmötet i kvartsfinalerna ska avgöras. Ska Wolfsburg klara av att fullända sin imponerande prestation efter att ha vunnit hemma mot Real Madrid med 2-0? En spännande fotbollsvecka väntar då samtliga möten i allra högsta grad lever och vi kommer med all säkerhet få se några riktigt heta möten!

Enorm press på Real Madrid

Förra veckans stora skräll utspelade sig utan tvekan i Tyskland då Wolfsburg överraskande slog stjärnspäckade Real Madrid med hela 2-0. Kritiken har inte varit nådig sedan dess och det spanska storlaget har verkligen pressen på sig inför matchen på Santiago Bernabeu. Inga större skadeproblem i något utav lägren utan det är i stort sätt samma trupper som förra veckan. Skulle Wolfsburg göra ett mål i matchen behöver hemmalaget trycka in hela fyra stycken. Ingen omöjlig uppgift såklart och är det något lag som kan köra över sina motståndare så är det Cristiano Ronaldo och de andra stjärnorna. Efter ett mycket bra resultat hemma så ser chanserna för ett avancemang för Wolfsburg klart goda ut. Wolfsburg att kvalificera sig går att spela till 2.00 hos bet365.

Tuff uppgift för Zlatan Ibrahimovic

Paris SG spelade 2-2 mot Manchester City på Parc des Prince förra veckan och det är en jobbig sits man satt sig i inför returen i Manchester. PSG saknar till kvällens match David Luiz och Blaise Matuidi, medans Marco Veratti och Javier Pastore är osäkra till start. Matchen i Paris var en match som till större delen ägdes av hemmalaget men där Manchester City hade en osannolik effektivitet då man i stort sett satte dit de två lägena man hade under hela matchen. Manchester City kommer till matchen utan Vincent Kompany och Raheem Sterling. Man har vart mycket ojämna denna säsong och efter att det blev klart att Pep Guardiola ska ta över laget i sommar så har resultaten försämrats betänkligt. Skicklighet och erfarenhet finns i truppen och hittar man rätt i spelet så är man ett mycket svårslaget lag. Spelar Paris SG som man gjorde hemma så ska man vinna denna match och efter att ha vilat i stort sett hela truppen i helgen så har man här en god chans till avancemang trots det svaga resultatet i Paris. Vinst för bortalaget spelas till fina 2.40 hos bet365.