Bli en vinnare med 888sports vinnande bonus

september 19, 2019 Kampanjer & Nyheter
888 sport bonus

Hos 888sport får du just nu en riktigt fin välkomstbonus om 500% på din första insättning, helt upp till 500 kr. Detta är ett generöst erbjudande som ger dig en flygande start på deras stora och mycket användarvänliga bettingsida.

På denna sida hittar du ett stort utbud av olika sporter att betta på, tillsammans med olika specialer, som inte är sportrelaterade över huvud taget. Här kan du spela både på vanliga odds och live odds och här finns alltid tillfälle att lägga ett spel. För dig som inte tidigare spelat hos 888sport är det ett utmärkt tillfälle att prova på 888sports bettingutbud.

Naturligtvis innehar sidan en svensk licens för spel, som utfärdats av Spelinspektionen. Detta innebär att alla eventuella vinster är helt befriade från skatt. Det innebär även att det på sidan finns ett stort skyddsnät för dig som spelare, om du skulle uppleva ditt spelande som problematiskt. Kort sagt är en svensk spellicens en mycket god indikator på att sidan är trygg att spela på och att de värnar om sina spelare.

Hur får jag denna bonus?

888 sport spelkonto

Först och främst ska du skapa ett nytt spelkonto hos 888sport. Därefter ska du göra en första insättning om minst 100 kr. Observera att denna insättning inte får göras med Skrill eller Neteller, för att vara giltig. När du gjort denna insättning och loggat in på ditt spelkonto, kommer det finnas en länk som hänvisar till din bonus. Klicka på denna länk och följ eventuella instruktioner. Därefter finns pengarna på ditt konto och du är redo att börja spela.

Kom ihåg att läsa regler och villkor i samband med registrering. Även om regler och villkor finns beskrivna nedan, finns det alltid en möjlighet att bolaget ändrat i dessa, på sin sida. Du bör därför alltid läsa igenom dem även på spelsidan, innan du signerar ett avtal.

Vilka villkor gäller för att få ta del av bonusen?

Detta välkomsterbjudande är giltigt till och med den 31 december 2019 kl 23:59. Som för alla bonusar, gäller vissa regler och villkor. Till att börja med får du inte ha spelat eller mottagit en bonus hos någon av de sidor som ligger under samma licens för spel som 888sport. Dessa spelsidor inkluderar, förutom 888sport, även 888casino och 888poker. Vidare måste du vara minst 18 år och det är endast ett erbjudande per hushåll eller IP-adress.

Erbjudandet om en 500% bonus gäller endast på den första insättning du gör och den får inte göras med Skrill eller Neteller för att vara giltig. Minsta insättning för att aktivera bonusen är 100 kr och det är också den maximala summa som kan appliceras på bonusen. Det betyder att det är lov att göra en större insättning än 100 kr, men du kommer inte få mer än maximalt 500 kr i bonus.

Om 888sport skulle misstänka att bonusmissbruk eller andra oegentligheter föreligger, förbehåller de sig rätten att med omedelbar verkan stänga av spelares konto, tills detta utretts. Anställda hos 888-concernen, eller närstående till dessa, tillåts inte delta i denna kampanj.

Bonusens krav på omsättning

Det finns ett omsättningskrav på bonusen som är 8 x bonusbeloppet. Detta innebär att bonusen måste omsättas minst 8 gånger, innan det är möjligt att göra ett uttag. Det lägsta odds som du får satsa på för att det ska räknas till omsättningskravet är 1.80. Gör du en kvalificerad insats, måste den regleras för att kunna räknas mot de satsningskrav som finns. Kvalificerade insatser måste göras individuellt på din spelkupong.

Under den tid du omsätter bonusen kommer inga uttag vara möjliga. Har du inte nått upp till de krav på omsättning som följer med bonusen, inom 60 dagar, kommer bonusen och alla dess eventuella vinster att förfalla och plockas bort från ditt spelkonto.

Till 888 Sport

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller