stryktipset en svensk klassiker

Stryktipset – En klassiker sedan 1934

By | Kampanjer & Nyheter | No Comments
Stryktipset är en riktig klassiker bland svenska spelare. Faktum är att detta spel gjorde debut redan så tidigt som 1934, närmare bestämt 20 oktober det året. Sitt namn har Stryktipset fått från det faktum att du som spelare till en början strök bort de resultat från spelkupongen som du inte trodde skulle inträffa. Trots att det inte längre fungerar på detta sätt när du spelar på Stryktipset så har namnet hängt kvar, något det dessutom lär göra i all framtid med tanke på hur populärt spelet är bland spelarna här i Sverige.
Bakom Stryktipset står det statliga spelbolaget Svenska Spel. Det betyder att det endast finns tillgängligt hos deras ombud samt hos Svenska Spels hemsida, och inte hos den stora mängd av övriga nätcasinos och spelsidor som numera finns tillgängliga ute på nätet. Där finns istället en mängd olika alternativ inom betting med odds på olika idrotter och evenemang runtom i världen. På sidor som Betsson finns t.ex. möjlighet att själv skräddarsy sina rader genom en så kallad Bet Builder.
Nu tar vi oss en titt på hur du går tillväga när du spelar på Stryktipset.

Hur spelar man Stryktipset

Stryktipset är en typ av spel som går ut på att du ska tippa resultatet i 13 fotbollsmatcher. Dessa matcher handlar främst om sådana från det engelska samt det svenska ligasystemet. Stryktipset spelas enligt formatet 1, X, 2. Detta fungerar närmare bestämt som så att 1 innebär att du tror på vinst för hemmalaget, X betyder att du tror att matchen kommer att sluta oavgjort och 2 innebär att du tror på att bortalaget kommer att ta hem vinsten. För högsta möjliga vinst per spelomgång krävs det alltså att du lyckas tippa rätt resultat i samtliga de matcher som ingår i omgången enligt denna princip, något som minst sagt är lättare sagt än gjort. Faktum är dock att det inte krävs 13 rätt för vinst, även fast detta förstås är det som resulterar i högsta möjliga vinstsumma. Vissa omgångar kan det nämligen räcka med att du prickar in 10, 11 eller 12 matcher rätt. Som tidigare nämnt blir vinstsumman dock som sagt var lägre ju färre rätt du lyckas pricka in, och är det så att vinstsumman per rad som du spelar på är lägre än 15 kr så blir det ingen utdelning överhuvudtaget. Vad som då händer är att summan istället flyttas över till kommande dragning.
Stryktipset äger enligt traditionen rum på lördagar. Detta innebär i sin tur att du behöver lämna in din kupong innan en viss tid på dessa dagar. Detta gör du antingen hos närmaste spelutbud om det är så att du spelar på det gamla sättet, eller hos Svenska Spels hemsida om du istället spelar online vilket blivit allt populärare. När du lämnar in din kupong kan du antingen välja att göra detta med enkelrader vilket betyder att du endast får kryssa i ett alternativ per rad. Du kan dock även använda dig av halv- eller helgarderingar. Använder du dig av halvgarderingar så innebär det att du får kryssa i två alternativ per rad, och använder du dig av helgarderingar får du kryssa i tre alternativ per rad vilket alltså garanterar att du vinner på just den raden. Ju fler halv- och helgarderingar du använder dig av desto mer kommer kupongen dock att kosta dig.
Det finns dessutom ett stort antal så kallade systemspel. Dessa innehåller bland annat flera halv- och helgarderingar vilket som sagt var förstås ökar dina chanser till vinst.

Tips och tricks

När det gäller tips och tricks för att öka dina chanser att vinna inkluderar detta förstås halv- och helgarderingarna såväl som systemspelen. Detta kommer dock att kosta dig mer pengar än om du spelar på det vanliga sättet, så det bästa är att finna sätt att öka dina chanser till vinst som inte har med systemspel och liknande att göra. Precis som när det gäller övriga saker här i livet så ökar närmare bestämt dina chanser till framgång ju mer kunskap du har. Ett givet tips är därför att du kan så mycket som möjligt om fotboll. Med andra ord bör du helt enkelt ha ett fotbollsintresse för att ägna dig åt Stryktipset. Detta får dessutom gärna vara så inbitet som möjligt. Ju större intresse du har desto större blir din kunskap om sporten närmare bestämt, något som i sin tur resulterar i att dina chanser till framgång ökar.
För att beskriva det hela på ett mer konkret sätt kan du t.ex. studera lagens form, titta på hur tidigare möten lagen emellan har slutat, ta dig en titt på hur skadelägena i lägen ser ut, och så vidare. Ju mer detaljerat du studerat de olika lagen, desto större blir helt enkelt chansen att du ska lyckas pricka in rätt resultat i de matcher du spelar på. Med detta sagt finns det inget garanterat sätt att nå framgång på när det gäller Stryktipset. Dock kan du alltså öka dina chanser på olika sätt och vis, något som visserligen kräver en hel del jobb men vilket det är värt om det innebär vinst!
em 2020 stadium

EM 2020 – Odds & Speltips

By | Uncategorized | No Comments

Kulturen kring betting bland svenskar har haft en spikrak linje uppåt i över ett årtionde. Sverige är faktiskt ett av de länder som bettar mest på sport och givetvis är det fotbollen som är nummer ett. Med betting på fotboll kan vilken tråkig match som helst plötsligt bli underhållande genom live eller pre game betting. Till sommaren är det dags för EM 2020 och för första gången någonsin kommer mästerskapet gå i tolv olika länder.

Extra roligt är det att Sverige kvalificerat sig och vårt blågula landslag har verkligen blivit ett folkärt sådant efter att Janne Andersson tog över ansvaret som förbundskapten. VM 2018 blev en gigantisk succé med kvartsfinal och i kommande Nations League vann Sverige gruppen och spelar i högstadivisionen nästa gång den nya tävlingen avgörs. Därför är förhoppningarna stora på ännu en underbar mästerskapssommar för svenska landslaget.
För den som ska betta på EM 2020 gäller det att hålla koll för som vanligt när det vankas mästerskap slår spelbolagen på med den stora trumman och om du lägger dina kort rätt finns det möjlighet att tjäna pengar på din hobby.

Jämför odds och välj rätt spelbolag

Att välja spelbolag är inte alltid det lättaste och en av de svåraste frågorna att besvara är vilken bettingsida som egentligen är bäst. En av de viktigaste faktorerna för många spelare är att det erbjuds höga odds. Ju mer vi får i vinst desto bättre är det. Därför är det smart att jämföra oddsen under EM och ett tips är att vara medlem hos flera lika spelbolag. Då kan du lägga ett bet hos den bettingsajt som erbjuder bäst odds på den marknad du föredrar.
Utbudet av marknader är också en viktig del hos ett spelbolag. Det är inte särskilt kul under ett stort mästerskap att endast spela på marknader som 1X2 och resultat. Ju fler udda marknader som finns desto roligare blir det att betta, och majoriteten av spelbolagen erbjuder många alternativ när det vankas större mästerskap som EM 2020.
Till exempel är ComeOn ett spelbolag som är mycket bra att spela hos under EM 2020. De har både höga odds och många marknader vilket gör att upplevelsen förhöjs rejält.

Håll utkik efter bonusar och kampanjer

Vissa spelare föredrar en bra bonus. Med en oddsbonus får man som spelare ut mer av sin betting på EM. Eftersom EM efter VM är det mästerskap som lockar mest finns det många intressanta bonusar att ta emot som spelare. Till exempel har 10bet en grym välkomstbonus som nya spelare kan ta del av. De matchar din första insättning och ger dig mer EM-betting för pengarna.
Ett annat tips under EM är att följa spelbolagen på sociala medier. Det kommer krylla av unika kampanjer som boostade odds, riskfria spel och oddsbonusar. Genom att följa bettingsidorna på Instagram, Facebook och Twitter får du de senaste kampanjerna leverade direkt i ditt flöde.

Spelbörsen är roligt och perfekt under EM 2020

En typ av spelupplevelse som blir allt mer populär är att spela på en spelbörs. Då är det inte spelbolaget du möter utan andra spelare. Du kan både lägga egna odds mot andra spelare men också spela mot andras odds. Ett spelbolag som är kända för att ha den bästa spelbörsen av alla aktörer är Betfair. De har satsat enormt på sin spelbörs och lyckats få fram ett gediget alternativ till vanlig betting. För att ha en bra spelbörs krävs det att många spelare spelar annars blir alternativen inte många. Därmed är Betfair spelbolaget att vända sig till om det är just en bra spelbörs du är ute efter.

Var smart i din betting

Det kan kännas frestande att tänka brett när det finns många olika marknader att välja mellan. Men under EM är det inte särskilt smart att fiska med en granat och hoppas att något bet går in. Istället ska du rikta in dig på den stora fisken, ha rätt drag och sen successivt jobba upp den på land. På samma sätt ska du läsa på ordentligt innan du lägger ditt bet. Spelbolagen erbjuder statistik som du kan ta hjälp av för att hitta de bästa oddsen. En bra idé är också att följa olika experter som bettar på EM. Då får du en annan infallsvinkel vilket aldrig är en nackdel.

Ha kul när du bettar

Det sista men absolut viktigaste rådet är att ha kul när du bettar. EM sker endast vart fjärde år och är en riktig fotbollsfest. Om du spelar ansvarsfullt och endast för pengar du har råd att förlora är det riktigt roligt att betta, framförallt under ett så stort mästerskap. Lägg dina långtidsspel inför turneringsstart som vilket lag som kommer vinna EM, hur långt Sverige går eller vilken spelare som vinner skytteligan. Utöver det finns det flera hundra roliga marknader på varje individuell match oavsett om du bettar inför matchstart eller live på pågående match.
Lycka till!

Casumo Sportsbook

By | Kampanjer & Nyheter | No Comments

Casumo är en av våra större spelsidor på nätet, och de har idag samlat på sig ett antal år på nacken, då de lanserades redan i 2012.

Naturligtvis föregår en sådan jätte med gott exempel, och därför hittar du en svensk licens för spel hos Casumo. Detta innebär att alla vinster på sidan är helt skattefria för deras svenska spelare.

Tidigare har det endast gått att spela casinospel hos Casumo, så som slots och bordsspel, men i 2019 utökade de sitt stora utbud till att även innehålla en riktigt fin sportsbook.

Du som redan har ett spelkonto hos Casumo behöver naturligtvis inte skapa ett nytt konto för att kunna spela i deras sportsbook – istället spelar du via ditt befintliga konto. Skapar du ett nytt spelkonto hos Casumo kommer självklart även du att kunna använda detta både till att spela i deras casino, såväl som i deras sportsbook.

Levereras av ett tungt namn i branschen

Den sportsbook som du hittar hos Casumo levereras av det erfarna företaget Kambi Group – vilka sedan tidigare levererar plattformar till stora namn som Unibet, Paf och LeoVegas. Förväntningarna har därmed varit höga på Casumos sportsbook redan innan den lanserats – och det var nog ingen som blev besviken när den under 2019 väl gick online.

En väldigt användarvänlig finess med deras nya sportsbook är det faktum att du kan justera många inställningar i denna på egen hand, för att den ska passa varje enskild spelares egna preferenser och bettingintressen så optimalt som möjligt. Du kan därmed få en riktigt personlig sportsbook hos Casumo, om du så önskar.

Det går att lägga till och ta bort odds precis som du vill, och du kan välja att endast se odds från de sporter och ligor som du är intresserad av. Mycket bättre än så går det inte att få det!

Många valmöjligheter i Casumos Sportsbook

I deras sportsbook kan du spela både på live och pre-game (kommande) odds och du kommer även att kunna använda dig av deras cash out funktion för att på så vis säkra dig en vinst – eller begränsa en förlust.

Tyvärr erbjuder de inte live-streaming i dagsläget, men eftersom Casumo är en av de större aktörerna på marknaden och just live-streaming är något som lockar många kunder, så har vi våra förhoppningar om att detta är något som kanske kommer att dyka upp på sidan i sinom tid.

Utbudet att välja mellan är stort, och här hittar du naturligtvis både de största och mest populära sporterna att betta på, så som exempelvis fotboll och ishockey – såväl som flera mindre alternativ.

Spela Casumo sportbook på dator eller via app

Du kan spela i Casumos sportsbook både från dator, såväl som från deras fantastiska app – och du som gillar att spela från mobilen rekommenderas absolut att ladda ned denna – även om det också går att spela från mobilens webbläsare.

Appen är otroligt användarvänlig och välarbetad och den kommer absolut att underlätta för dig att lägga dina odds.

Har du en iOS-telefon så hittar du appen i App Store, men du som har en Android-telefon måste ladda ned din app direkt från Casumo, eftersom det strider mot Google Plays policy att erbjuda spel där du spelar om riktiga pengar. Att ladda ned den direkt från Casumo är dock ingen större skillnad gentemot att ladda ned den från Google Play Butik – men du måste godkänna nedladdningar från okända källor, annars kommer inte din app inte laddas hem.

Slutbetyg för Casumos Sportsbook

Casumos nya sportsbook har sedan den lanserades blivit en riktig succé och det är lätt att förstå varför.

Med dess unika och användarvänliga upplägg, där det finns stora möjligheter att personifiera och anpassa innehållet utifrån varje enskild spelares egna preferenser, misstänker vi att deras spelarskara stadigt kommer att växa under en god tid framöver.

Ett annat stort plus är att de har en mycket stor bredd i utbudet av olika marknader, och här hittar du både de mest populära alternativen, såväl som mer nischade sporter.

Allt som allt är detta en riktigt snygg och vällyckad lansering, som de helt klart har anledning att vara nöjda med.

casumo

copenhagen vs malmo

Vinner Malmö slaget om Öresund?

By | Kampanjer & Nyheter, Speltips | No Comments

Ikväll sparkar matchen mellan Köpenhamn – Malmö igång 18:55. Vi har det mest spännande skandinaviska derbyt i modern tid att se framemot. Inte nog med att det är ett derby mellan två av de bästa klubbarna på de nordliga breddgraderna. Det ligger även ett avancemang till slutspelet i potten. Leder tabellen gör Köpenhamn som har 9 poäng, Malmö ligger tvåa på 8 poäng, men hack i häl ligger Dynamo Kiev och jagar på 6 poäng. Laget från Ukraina ska i den sista matchen på hemmaplan möta det redan avhängda Lugano. Chanserna för att Dynamo Kiev vinner på hemmaplan är därmed ganska stora.

Om Dynamo Kiev vinner kommer de att totalt ha 9 poäng. För att Malmö därmed ska vara helt säkra på att de klarar sista slutspelsplatsen gäller det att vinna, självklart gäller detsamma för Köpenhamn. En oerhört dramatisk upplösning väntar därmed på ikväll i grupp B. En spelare att hålla ett extra öga på i derbyt är Markus Rosenberg som här gör sin sista match för Malmö.

Inget annat än vinst gäller för Malmö!

Eftersom att Lugano ser alldeles för svaga ut för att klara att ta en vinst i bortamötet mot Dynamo Kiev hänger hela ansvaret på Malmö att fixa avancemanget. Skulle däremot Lugano få med sig ett oavgjort resultat är både Köpenhamn och Malmö vidare. Om Malmö vinner över Köpenhamn tar de även förstaplatsen i tabellen och går därmed till slutspelet som segrare av gruppen. Det kommer isåfall att betyda en lättare lottning i slutspelet. Så självklart är laget fullständigt inställda på vinst eftersom att det skulle innebära enorma fördelar. Vad som kan komma att bli en boost för laget är att den viktige mittfältaren Anders Christiansen är tillbaka från skada.

Malmö kommer utvilade till matchen eftersom att Allsvenskan inte är igång. Senast de spelade en match var i träningsmatchen mot Lincoln Red Imps (som spelar i den Gibraltiska ligan), den 5 december. De är därmed inte helt matchotränade inför mötet. På skadelistan i Malmö finns den viktige mittfältaren Fouad Bachirou. I hans frånvaro som ersättare på positionen kliver dock Christiansen in. Andra spelare som inte är helt klara för att starta i matchen är Oscar Lewicki och Jo Inge Berget. Men med tanke på vilken viktig match som väntar kommer förmodligen båda att starta.

comeon logo

Spela hos ComeOn nu

Köpenhamn inte lika dominant längre

I Sverige är vi vana att säsong efter säsong se Köpenhamn i toppen av den danska Superligan. Denna säsong har de dock tappat förstaplatsen till Midtjylland. De ligger inför mötet mot Malmö på andraplats i tabellen med 7 poäng efter serieledarna. Det danska huvudstadslaget har även varit svaga i målskyttet under årets Europa League då de endast mäktat med att göra ett mål per match på deras fem spelade matcher. Förra säsongen spelade Robert Skov i laget som öste in massor av mål. Årets förminskade målproduktion kan mycket väl bero på att han inte längre spelar i klubben.

Återvänt till hemlandet och Köpenhamn har Nicklas Bendtner gjort för att förstärka anfallet. Det har dock inte blivit någon förstärkning eftersom att han inte har bidragit till ett endaste mål på sina sex spelade matcher. Inför matchen mot Malmö är han skadad. De spelare som troligtvis kommer att starta på topp är Pieros Sotirou och Michael Santos. Det är dessa anfallare som har spelat mest i Köpenhamns Europa League matcher. Även om hemmalagets målproduktion inte visar de mest positiva siffrorna är det oerhört sällan de går från en hemmamatch utan att de gör mål.

Rosenberg-effekten bär frukt i Köpenhamn

Det var en magisk afton för Mackan hemma på Stadion i hans sista hemmamatch. Två mål och matchhjälte, det kunde inte ha varit en mer sagolik kväll. Det var lite extra snyggt att det var han som avgjorde på övertid. I matchen mot Köpenhamn är det alltså sista gången han spelar för Malmö. Det vi såg från förra matchen var hur hela laget ställde upp för honom och backade honom till 100%. Vi tippar att vi återigen kommer att få se ett Malmö som går ut lika kraftigt mot ett Köpenhamn som har haft det svårt att producera mål.

Vi tippar därför att segern till slut kommer att gå till det besökande Malmö.

comeon logo

Spela hos ComeOn nu

 

välkomstbonus mr green

ComeOn – Välkomsterbjudanden, casino och liveodds i sportsbetting

By | Kampanjer & Nyheter | No Comments

ComeOn är ett nätcasino som öppnade sina dörrar i Sverige 2010 och har med knappt tio års erfarenhet lyckats konstruera en casinoplattform med en anrikt spelutbud på över 1000 slotmaskiner. Utöver slotmaskiner finns bordsspel mottagliga i casinot och livecasinodelen som bjuder på en klassisk upplevelse i kultartade casinospel som poker, blackjack, baccarat för att nämna några. Det finns också en dedikerad sektion för sportsbetting för de som gillar att spela på odds- och liveodds i olika typer av sportsevenemang.

comeon logo

Spela hos ComeOn nu

Välkomsterbjudande:

I nuläget har ComeOn ett bra erbjudande för alla nya spelare söker lite julkänsla, i vilket casinot femdubblar din insättning upp till 500 kr inklusive 1kg julgodis! Bonusen har ett omsättningskrav på 35x vilket omfattar den totala insättningen samt bonussaldot, som måste omsättas minst 35 gånger innan bonuspengarna tillgodogörs i din rätt. Precis som det gäller övriga bonuserbjudanden har du 60 dagar på dig att uppfylla omsättningskravet innan bonusen fallerar.

Detta välkomsterbjudande är också applicerbart i liveodds och odds i sportsbettingavdelningen, där omsättningskravet föreligger på 8x vilket inkluderar din insats inklusive bonuskapital. Villkoren för den minsta oddsen för varje insats är 2.0 och minsta antalet val med följande oddsnivå är två. Kampanjen slutar att gälla den 31/12/2019- så passa på att ta del av en god start i casinot med 1 kg julgodis lagom till julledigheten.

Anrikt Spelutbud

Det är viktigt för ett etablerat casino att ständigt förnya sig själv och kontinuerligt utöka spelutbudet av casinomarknadens mest hetaste speltitlar för att bevara en lojal spelarbas. ComeOn är något av en pionjär i detta ämne och har lyckats forma ett varierat spelutbud på över 1000 spel med allt från de mer avskalade casinospelen till de mest innovativa nyskapelserna i casinoindustrin. I det stora spelutbudet hittar du speltitlar från de främsta spelutvecklarna i branschen såsom Yggdrasil, Netent, Playtech, Play’n Go, Microgaming, Evolution Gaming och många fler.

Om söker en mer traditionell upplevelse finns det konventionella bordsspel att finna i casinot och livecasinot som består av roulette, poker, baccarat, blackjack med flera. Livecasinot är ett spännande segment som fortfarande är en relativt nytt område inom nätcasinoindustrin och syftar till att erbjuda en mer autentisk upplevelse i likhet med casinokänslan hos ett fysiskt casino. Varje spel livesänds med ett riktigt spelbord och dealer som för dig i spelets alla omgångar, som har ett lite långsammare tempo som kan jämföras med den verkliga upplevelsen.

Odds & Betting

ComeOn tillhandahåller både odds- och liveodds i sportsbetting med ett antal moderna funktioner anpassat för moderna tidens spelande på mobiler.

Pulsebet

Om du känner att magkänslan pekar åt ett visst håll kan du i ett livespel lägga ett pulsebet på vilket lag som kommer göra nästa mål inom en viss tidsperiod. Känner du på dig att ett lag stordominerar och ett mål närmar sig kan du satsa att ett mål kommer häpna inom olika tidsmarginaler som 30 sek, 1 min, 5 minuter och 10 minuter. En spännande funktion som gör livetittande på fotbollsmatcher en roligare tillvaro.

Multi-val

Med multival har du möjlighet att skräddarsy ett eget spel från mobiltelefonen och med flera olika tillval såsom antalet hörnor, kort, antalet mål med mera. Eftersom detta är anpassat för mobiltelefoner är det angenämt när du sitter i godan ro i soffan och inväntar matchens början. Denna funktion går att applicera på flera olika sportsevenemang som inkluderar både fotbollsmatcher, basket och NBA.

Livestream

För att din bettingupplevelse ska bli så bra som möjligt erbjuder ComeOn livessändning av flera sporter vilket inkluderar följande: Fotboll, ishockey, handboll, tennis, basket- med flera olika ligor från olika länder. Inom Fotboll erbjuds Bundesliga, Copa del Rey, MLS, Holländska Högstaligan, Skotska Högstaligan, Danska Superligan, Belgiska Högstaligan, Tjeckiska Högstaligan, Polska Högstaligan, Kinesiska Högstaligan. Ligor som livesänds inom ishockey är tyska och tjeckiska ligor. För Tennis gäller ATP/WTA 250, ATP Challenger och specifika ITF turneringar. Inom handboll stöds danska 888ligaen, EHF Champions League, Tyska Handbollens Bundesliga, Spanska Liga Asobal.

Cashback

När du har satsat på ett spel och ditt utnämnda lag inte presterar till fullo kan det vara lämpligt att skrota satsningen med cashback för att behålla en del av insatsen. Cashback-funktionen gör det möjligt att spara småsummor som i det långa loppet kan återanvändas i andra spel och är användbart när vinden blåser i fel riktning. När du har satsat på ett spel kommer ett belopp att visas upp vilket motsvarar din ’cashback’ – om du skulle vilja använda funktionen, vilket kan användas i både singlar och kombos.

comeon logo

Spela hos ComeOn nu

betfair erbjudanden

Riskfritt spel för 450 kr hos Betfair

By | Uncategorized | No Comments
Betfair är en spelsida som tillhör branschens ledande, bland annat när det kommer till sportsbetting. Som om det inte vore nog med det stora antalet sporter och olika typer av spel du kan välja mellan som kund hos sidan erbjuder den även flera olika bonuserbjudanden. Ett av dessa går ut på att du kan lägga ett riskfritt spel på 450 kr. Just detta erbjudande ska vi ta oss en närmare titt på i denna text.

SPELA HOS BETFAIR NU

Vad krävs för att kunna dra nytta av erbjudandet?

För att kunna ta del av detta erbjudande krävs det först och främst att du är ny som kund hos Betfair. Du får alltså inte ha eller tidigare ha haft ett konto hos sidan. Dessutom måste ditt konto registreras i Sverige samtidigt som du använder dig av kampanjkoden FE0213 när du registrerar dig.
När du väl registrerat dig hos Betfair måste du sedan satsa minst 450 kr på ditt första spel som läggs på sidans Spelbörs. Detta måste dessutom ske inom 7 dagar från och med det att du har registrerat dig som ny spelare hos Betfair. Ditt spel måste även avgöras inom den här perioden.
Väljer du att satsa mindre än 450 kr i insats har du inte rätt till att delta i kampanjen. Vidare räknas inte omatchade, ej avgjorda eller annullerade spel in i den. Du måste dessutom göra din insättning med bankkort, Trustly eller PayPal för att kunna dra nytta av erbjudandet.

Hur fungerar erbjudandet?

Erbjudandet fungerar som så att du att du får tillbaka 450 kr om det är så att du lägger ett spel på minst 450 kr och förlorar. Med andra ord ger detta erbjudande dig möjligheten att helt riskfritt kunna lägga ett spel på 450 kr eftersom du vid förlust alltså får tillbaka din insats. Du behöver därför inte oroa dig för att bli av med några pengar när du använder dig av detta erbjudande. Väljer du att lägga flera kvalificerade spel på en och samma gång är det det första avgjorda spelet som räknas som ditt kvalificerade spel. Betfair har sedan som mål att du ska få tillbaka dina 450 kr inom 48 timmar från och med det att ditt kvalificerade spel har avgjorts om det är så att du skulle förlora.

Övriga villkor

I övrigt är det Betfairs standardvillkor som gäller när det kommer till detta erbjudande. Precis som när det gäller spel om pengar i övrigt krävs det därför att du är minst 18 år gammal för att kunna ta del av erbjudandet. Vidare kan det endast utnyttjas en gång per registrerat konto hos Betfair.

Vad får Betfairs sportsbetting att utmärka sig gentemot andra spelsidors?

Varför bör du som spelare då välja just Betfair istället för någon av den stora mängd övriga spelsidor som också erbjuder sportsbetting? Faktum är att det finns flera faktorer som får Betfair att skilja sig gentemot mängden. En sådan är det faktum att Betfair erbjuder några av branschens bästa odds vid spel på framförallt fotboll, tennis, basket och amerikansk fotboll.
Betfair är dessutom en av branschens mest generösa aktörer när det gäller olika typer av bonuserbjudanden. Det riskfria spelet på 450 kr är endast ett av många exempel när det gäller detta. I övrigt erbjuder sidan nämligen även flera andra spännande bonusar som välkomstbonusar och andra bonuskampanjer vilka du som spelare hos Betfair kan dra stor nytta av.
Det som främst får sportsbetting hos Betfair att skilja sig från mängden är dock sättet som deras Spelbörs är utformad på. Här kan du nämligen välja att spela mot andra spelare istället för att spela mot Betfair själva. Detta förser spelandet hos Betfair med en helt ny dimension som både gör spelandet här mer nyskapande och spännande på en och samma gång. Betfair är därför ett alldeles utmärkt alternativ för dig som känner att du behöver lite variation i ditt spelande eller som vill testa något nytt.
De olika faktorer vi listat ovan är bara några av de många skäl som finns till varför Betfair är ett alldeles utmärkt val för dig som spelare. Sportsbetting är nämligen långt ifrån det enda som Betfair har att komma med. I övrigt finner du här även en stor mängd spännande casinospel inklusive ett live casino. Betfair har därför något att erbjuda för de allra flesta typer av spelare, oavsett smak. För mer information om Betfair och deras tjänster rekommenderar vi dig att göra ett besök hos sidan. Vi tror knappast att du kommer att bli besviken med det Betfair har att erbjuda!

SPELA HOS BETFAIR NU

mrgreen oddsjackpot

Oddsjackpot hos Mr Green

By | Kampanjer & Nyheter | No Comments

Oddsjackpot hos Mr Green

Mr Green och deras nya innovativa stil är något som slagit igenom enormt i casinovärlden, de vann förra året pris för sitt nytänkade men även för deras sociala ansvarstagande. De har många intressanta spelformer och här tänkte vi titta lite närmre på deras Oddsjackpot. Det är en typ av kombinationspel likt den tradionella svenska spels 13 rätt. Pricka in fler rätt och få mer miljoner i potten helt enkelt, du hittar Oddsjackpot på deras sportsida, där kan du gå in på olika spel som ger dig chansen att vinna “Oddsjackpotten”. Alla vill vi ha möjlighet att kamma hem lite extra, och inte är det något fel med det, tur som är har Mr Green med deras oddsjackpot gett oss möjligheten att vinna lite mer än vanligt genom att pricka in flera alternativ!

Hur fungerar oddsjackpot hos Mr Green?

Det är en relativt unik funktion som erbjuds av Mr Green och vi förstår populariteten bakom, med inspiration från det traditionellt populäraste spelet i Sverige, stryktipsets 13 rätt har de lanserat produkten perfekt i onlinevärlden. Du hittar olika oddsjackpotspel med olika antal matcher du måste pricka rätt. Desto fler matcher desto högre blir jackpotten. Det finns oddsjackpotspel för flera olika marknader och inte bara för matchvinnare, även om det är den vanligast förekommande formen.

Börja med att navigera dig fram till Mr Greens oddsjackpot

För att prova på deras funktion oddsjackpot så måste du alltså först navigera in där. Så du börjar med att logga in på ditt konto hos Mr. Green, därefter går du in på deras oddsdel av sidan, när du har kommit in på sportdelen så kan du se där det ”Oddsjackpot”. Klicka här och du navigeras in på sidan där de presenterar alla aktuella oddsjackpotspel. Välj ett alternativ från listan och du ser där alla matcher du måste pricka in för att vinna jackpotten.

Till exempel: Du ser en oddsjackpot med 6 matcher, jackpotten är 10 000kr då det inte är alltför svåra matcher. I alla 6 matcher måste du välja en matchvinnare, det vill säga 1X2. Om du prickar rätt resultat på alla 6 matcher vinner du jackpotten!

Som ni kan se ger detta lite extraglädje till spelandet, du får givna matcher att välja resultatet på, om du prickar rätt på alla belönas du lite extra! Du kan även välja att ta ut dina vinstpengar innan alla matcher har avslutats om du känner att du inte vill chansa eller så. Oddsjackpot erbjuds för olika spelmarknader, gå in på din favoritsport för att se alla olika marknader som erbjuds där och då, det kan vara matchvinnare, över/under eller till och med asiatisk handikapp!

mrgreen oddsjackpot

+18, bosatta i Sverige, Spela ansvarsfullt

Välj ditt syndikat hos Mr Green

Hos Mr. Green kan du även välja att spela i syndikat, detta innebär då att du spelar tillsammans med några andra, du kan antingen skapa ditt eget syndikat eller gå med i ett som redan blivit skapt. Det finns flertalet syndikatspel med oddsjackpot och du kan då kombinera de två, när du spelar på någon annans syndikat innebär det helt enkelt att du backar alternativen som han har valt att spela på, du kan alltså inte ändra valen, och du får sedan en lika procentuellt stor del av vinsten som du satsat. Syndikatspel är något som ökar mer och mer i popularitet då man kan backa vana spelare som gör sin research noggrant, det är något som ger tillbaka lite fördel till spelarna från spelsidorna, eftersom att bra spel kan synas för alla kan alla veta om vilka spel som är bra, det gäller bara att man backar rätt person!

En fördel med syndikatspel är att du kan lita på någon annan att göra jobbet, men det är även den största nackdelen, såvida du inte själv också läser på inför matcherna. Något som är kul med syndikatspel är att du kan se andra människor kuponger och hur dem valt att spela och tänka, det kanske utvecklar ditt eget synsätt på de olika marknaderna eller du kanske får upp ögonen för en sport du tidigare inte haft något intresse för.

Detta kan vara en kul grej att prova på för nybörjare eller någon som håller på att lära sig mer avancerat inom betting. Eller om man endast har lite tid och inte vill investera flera timmar i förarbete innan man lägger sitt spel.

Avslutningsvis

Avslutningsvis vill vi rekommendera er alla att prova på Oddsjackpotten, det är en ny funktion i onlinevärlden och vi tror den kommer slå igenom stort för Mr Green och ta dem till nya höjder! Att spela i grupp blir alltid lite roligare, att spela i grupp och tävla om specifika matcher likaså, du får en ny nivå av spänning när du samtidigt tävlar med andra och har möjlighet till ännu större vinster. Navigera in dig på Mr Greens odds, kolla upp de olika jackpotspelen och se om det finns några matcher som intresserar dig, det är inte för inget som Stryktipset historiskt sett varit en av de populäraste spelformerna i Sverige!

mr green

+18, bosatta i Sverige, Spela ansvarsfullt

888 sport bonus

Bli en vinnare med 888sports vinnande bonus

By | Kampanjer & Nyheter | No Comments

Hos 888sport får du just nu en riktigt fin välkomstbonus om 500% på din första insättning, helt upp till 500 kr. Detta är ett generöst erbjudande som ger dig en flygande start på deras stora och mycket användarvänliga bettingsida.

På denna sida hittar du ett stort utbud av olika sporter att betta på, tillsammans med olika specialer, som inte är sportrelaterade över huvud taget. Här kan du spela både på vanliga odds och live odds och här finns alltid tillfälle att lägga ett spel. För dig som inte tidigare spelat hos 888sport är det ett utmärkt tillfälle att prova på 888sports bettingutbud.

Naturligtvis innehar sidan en svensk licens för spel, som utfärdats av Spelinspektionen. Detta innebär att alla eventuella vinster är helt befriade från skatt. Det innebär även att det på sidan finns ett stort skyddsnät för dig som spelare, om du skulle uppleva ditt spelande som problematiskt. Kort sagt är en svensk spellicens en mycket god indikator på att sidan är trygg att spela på och att de värnar om sina spelare.

Hur får jag denna bonus?

888 sport spelkonto

Först och främst ska du skapa ett nytt spelkonto hos 888sport. Därefter ska du göra en första insättning om minst 100 kr. Observera att denna insättning inte får göras med Skrill eller Neteller, för att vara giltig. När du gjort denna insättning och loggat in på ditt spelkonto, kommer det finnas en länk som hänvisar till din bonus. Klicka på denna länk och följ eventuella instruktioner. Därefter finns pengarna på ditt konto och du är redo att börja spela.

Kom ihåg att läsa regler och villkor i samband med registrering. Även om regler och villkor finns beskrivna nedan, finns det alltid en möjlighet att bolaget ändrat i dessa, på sin sida. Du bör därför alltid läsa igenom dem även på spelsidan, innan du signerar ett avtal.

Vilka villkor gäller för att få ta del av bonusen?

Detta välkomsterbjudande är giltigt till och med den 31 december 2019 kl 23:59. Som för alla bonusar, gäller vissa regler och villkor. Till att börja med får du inte ha spelat eller mottagit en bonus hos någon av de sidor som ligger under samma licens för spel som 888sport. Dessa spelsidor inkluderar, förutom 888sport, även 888casino och 888poker. Vidare måste du vara minst 18 år och det är endast ett erbjudande per hushåll eller IP-adress.

Erbjudandet om en 500% bonus gäller endast på den första insättning du gör och den får inte göras med Skrill eller Neteller för att vara giltig. Minsta insättning för att aktivera bonusen är 100 kr och det är också den maximala summa som kan appliceras på bonusen. Det betyder att det är lov att göra en större insättning än 100 kr, men du kommer inte få mer än maximalt 500 kr i bonus.

Om 888sport skulle misstänka att bonusmissbruk eller andra oegentligheter föreligger, förbehåller de sig rätten att med omedelbar verkan stänga av spelares konto, tills detta utretts. Anställda hos 888-concernen, eller närstående till dessa, tillåts inte delta i denna kampanj.

Bonusens krav på omsättning

Det finns ett omsättningskrav på bonusen som är 8 x bonusbeloppet. Detta innebär att bonusen måste omsättas minst 8 gånger, innan det är möjligt att göra ett uttag. Det lägsta odds som du får satsa på för att det ska räknas till omsättningskravet är 1.80. Gör du en kvalificerad insats, måste den regleras för att kunna räknas mot de satsningskrav som finns. Kvalificerade insatser måste göras individuellt på din spelkupong.

Under den tid du omsätter bonusen kommer inga uttag vara möjliga. Har du inte nått upp till de krav på omsättning som följer med bonusen, inom 60 dagar, kommer bonusen och alla dess eventuella vinster att förfalla och plockas bort från ditt spelkonto.

Till 888 Sport

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Nya välkomstbonusar inom sportsbetting

By | Kampanjer & Nyheter | No Comments

 

sports betting

Nätcasinon uppdaterar ständigt sin kampanjer och välkomsterbjudanden för att kunna locka till sig nya spelare och ändå tillfredsställa de redan befintliga. Därför kan det vara svårt att veta vilka välkomstbonusar som faktiskt är värdiga att ta del av.

I denna artikel kommer du kunna läsa mer om de mest prisbelönta välkomstbonusarna som erbjuds just nu för alla sportfantaster.

Bethard – Casinot för dig som älskar sport

För de människor som går igång på ett bra spelutbud av sportbetting och liveodds, är Bethard en given casinosajt som levererar de allra bästa och populäraste matcherna. Oavsett om du föredrar att följa sporter som fotboll, hockey, tennis eller e-sport så finns det något för alla.

Hos Bethard kan man just nu ta del av en välkomstbonus med 100% bonus upp till 1 000 kr. För att ta del av detta välkomsterbjudande krävs det att du följer några enkla steg som är att:

1. Skapa ett konto på sajten
2. Gör en första insättning till värde av minst 200 kr
3. Ta del av din bonus.

Välkomsterbjudandet gäller för alla spel inom sportsbook och har ett omsättningskrav på minst 4x det lägsta oddset på 1,80. Du kan ta del av bonusen i 60 dagar efter den aktiverats vid första insättningen.

Låt dig välkomnas av Betfair nya sporterbjudande

Kickstarta augusti med en trevlig välkomstbonus på 100 % bonus upp till 1 000 kr inom Betfair Sport och ta del av världens största matcher och turneringar. Hos Betfair kan du följa de allra senaste eventen inom sporter som fotboll, ishockey, tennis och basket direkt på sajten eller i tv-rutan.

Det här behöver du göra för att ta del av välkomstbonusen:

1. Registrera dig på sajten och ange koden ZSKAC1
2. Göra en första insättning till värde av minst 100 kr.
3. Hämta bonusen under kategorin ”kampanjer” och välja hur stor bonus du vill ha. Du får välja mellan 100 – 1 000 kr.
4. Ta del av sajtens spelutbud och börja spela.

Viktigt att notera angående Betfairs välkomstbonus är att koden ZSKAC1 måste anges i samband med kontos skapande, annars förblir bonusen oåtkomlig. Bonusen gäller i 90 dagar från och med dagen då den aktiveras och kan nyttjas på alla spel under kategorin Odds. Dock måste bonusen omsättas 8x det lägsta oddset på 1.70 innan ett uttag är möjligt.

LeoVegas’s generösa välkomsterbjudande för alla sportsfantaster

Finns det ett casino som tycker om att skämma bort sina spelare med generösa välkomstbonusar så är det LeoVegas. Detta är något som märks tydligt i deras nya kampanjer, då de just nu tilldelar en välkomstbonus på 100 % upp till 2 000 kr för alla deras nya spelare som väljer att registrera sig på sajten. Bonusen är giltig 60 dagar från och med att den aktiverats och går att nyttja på alla spel hos LeoVegas sport.

Såhär gör du för att ta del av LeoVegas sport välkomstbonus:
1. Registrera dig på sajten
2. Gör en första insättning till värde av minst 100 kr och dubbla din första insättning med 100%
3. Nyttja bonusen och ta del av LeoVegas sport’s spelutbud

Detta erbjudande gäller enbart nya spelare som inte tidigare varit registrerade på sajten. Notera att bonusen har ett omsättningskrav på 8x det lägsta oddset 1.80.

Sammanfattning

Eftersom välkomstbonusar och kampanjer ständigt ändras och förnyas kan det vara svårt att hitta ett värdigt erbjudande som uppfyller just dina krav och önskningar. Men med lite research brukar de allra flesta spelfantasterna hitta ett erbjudande som passar dem och deras spelande.

Spela på Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Speltips Malmö FF vs Djurgårdens IF

By | Kampanjer & Nyheter, Speltips | No Comments
En stormatch är på intågande. Det handlar om Malmö FF som ska ta emot Djurgården. Man kan också säga det med andra ord: tabelltvåan som möter tabellettan. Ett väldigt spännande möte och vad tror vi kommer att komma ur denna match? Ja det ska vi gå igenom och se om vi kan hitta några intressanta bet som vi kan lägga.

Bakgrund och matchfakta inför Malmö FF – Djurgården

Två stycken riktigt bra lag kommer mötas och frågan är vem som kommer ta hem det här.  Malmö FF har haft ganska tufft då man under flera matcher haft många  oavgjorda resultat. Till slut lyckades man vinna över Falkenberg (rejält). Har det lossnat nu ställer sig flera säkert frågan. I tabellen skiljer det endast tre poäng mellan dessa topplag.
Djurgården känns riktigt stabila och har med sig ett antal matcher där de hållit nollan. Säkert är de riktigt sugna att göra det även i detta möte. En spännande match, men också en match där båda lagen inte kommer riskera några större utsvävningar.
Fördel ligger för Djurgården och vi tycker de har en en bra uppsida och och är utvilade för att ta sig an uppgiften. Malmö FF har andra matcher i Europa League och frågan är är på vilken topp laget befinner sig för att klara av Djurgården. Intressant tänker du nu, eftersom oddsen ligger för Malmö FF:s fördel hos bettingbolagen.

Bettingtips Djurgården – Malmö FF

Malmö FF kommer göra allt för att vinna men Djurgården är ett riktigt bra lag. Det känns som att fördelen är hos Djurgården. Om nu inte bortaspöket förstör för Djurgården. Vi ska dock komma ihåg att det antagligen inte kommer att bli många mål i den här matchen. Båda lagen kommer säkert vara restriktiva med sitt spel och inte ta några risker för att försämra sina möjligheter.
Hemmaplan är såklart alltid en fördel men Djurgården har mycket i ryggen när dom kommer in hos Malmö FF. Något som man inte kan bortse från. Djurgården är inte särskilt instabila på bortaplan. De senaste fyra bortamatcherna har de vunnit. Dock har Malmö FF varit starka på hemmaplan. Senaste mötet dem emellan i juli slutade oavgjort.
Tittar vi runt bland spelbolagen är det övervägande odds för att Malmö FF tar hem detta möte. Vi är dock inte så övertygade om det.
Det finns några varianter på intressanta odds som kan komma i fråga i denna match.Sammanfattning

Ganska svårt att hitta riktigt attraktiva odds då det inte finns så bra uppsida i detta möte. Vi tror att matchbilden kommer vara återhållsam med få mål. När två lag i toppen av tabellen möts finns inte utrymme för många utsvävningar på planen. Att ha hemmaplan är en fördel som definitivt talar för Malmö FF. Dock har de inte lyckats på samma sätt som Djurgården på deras senaste matcher. Att också spela Europa League kval mot Bnei Yehuda tre dagar före mötet med Djurgården kanske sätter lite spår i benen. Att väga in är också att Djurgården inte lyckats vinna mot Malmö på bortaplan i deras senaste fem ligamatcher. Om det är bra eller inte får vi låta vara osagt men kanske är det ett litet spöke. Eller så är det dags att bli av med spöket och det kan bli en gnista för att ta hem den här matchen.
Hoppas du har fått lite bakgrund till dina egna val hur du ska tänka och lägga dina bet. Glöm inte att kolla så att du kan streama matchen hos det bettingbolag du lägger ditt bet. En bra funktion om du inte råkar vara hemma.
Lycka till.