Unibet | Stekhet värvningsbonus

mars 23, 2016 Kampanjer & Nyheter

Unibet erbjuder spel på alla de största fotbollsligorna runtom i Europa. Spela på Premier League, Serie A, Primera Division och ta del av marknadens bästa odds. Unibets sportsbook kan erbjuda en oslagbar live betting med ett enormt utbud av spel där du kan spela på matcherna från första till sista touch. Unibet är det självklara valet för alla sportälskare oavsett vilken sport du föredrar!

Få insatsen tillbaka

Unibet erbjuder man alla sina spelare insatsen tillbaka om ett mål skulle falla i matchen efter matchminut 90. Detta gäller på Premier League, Champions League och La Liga då du lägger ett spel på Rätt Resultat, Halvtid/Fulltid, Första Målgörare eller Sista Målgörare. Största insatsen som betalas tillbaka är hela 1000 kr så trots en stor insats kan du känna dig lugn så länge ett sent mål görs i matchen. Med detta erbjudande så lever minst sagt matchen in till den allra sista sekunden, det är inte över förrän det är över!

800 kr Värvningsbonus

Är du också en av alla spelare som inte kan få nog av Unibet och deras oslagbara sportsbook? Varför inte sprida denna information vidare till dina vänner och på samma gång tjäna pengar! För varje vän du värvar in till Unibet så kommer du att erhålla 800 kr och eftersom att du har möjligheten att tipsa hela 5 vänner så finns här stora pengar att tjäna. Inte nog med detta så kommer också alla dina vänner som använder sig av din inbjudan att erbjudas en grym bonus på 200% upp till 1000 kr! Sätt igång att tipsa dina vänner nu för att ta del av denna otroliga bonus där du kan tjäna upp till 4000 kr helt omsättningsfritt, färdiga att plockas ut eller spelas för inne på casinot eller på sports betting!

Klicka dig vidare till Unibet och värvningslänken HÄR!