Unibet | Sit n Go turnering med €5000 i potten!

mars 8, 2016 Kampanjer & Nyheter

Unibet släpper ett erbjudande som kommer få alla pokerälskare att jubla, under mars månad blir du nämligen belönad för ditt grymma spelande! Utan några som helst krav på insättning så kan du vinna spännande priser bara genom att spela inne på deras pokerklient. Kliv in i en värld full av spännande spelupplevelser och exklusiva turneringar!

Anta uppdrag – Vinn fina priser

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att delta i några av alla Sit & Go-turneringar på Unibet under mars. Du tjänar då poäng på samtliga 2- och 5 seat-bord som du deltar i, när du samlat ihop 300 poäng belönas du med en biljett till den slutgiltiga finalen med €5000 i potten! Du tjänar olika mycket poäng beroende på vilken uppgift du klarar av, det finns många olika uppdrag att välja bland så du kommer garanterat hitta någon som passar just dig! Belönas med allt ifrån 5 poäng ända upp till 100 poäng per uppdrag.

I finalen gäller det sedan att plocka fram sitt allra bästa pokerface för att ha chans på en del av den enorma prispotten på hela €5000! Finalen spelas även den som en Sit & Go-turnering där du får chansen att visa dig från din allra vassaste sida.

Spela poker hos Unibet

Unibet Poker innehåller allt det du kan förvänta dig från en pokerklient plus lite till. Välj din egna avatar, ändra design på bordets layout och välj och vraka bland mängder av olika spelformer med passande insatsnivåer. Här finns garanterat ett spel som passar dina önskemål! Ta del av alla grymma välkomsterbjudanden för nya spelare, bland annat 100 kronor att spela för helt utan insättningskrav samt ett antal biljetter till olika turneringar. Det är bara att klicka in på Unibet’s hemsida, ladda ner deras pokerklient och börja spela för att håva hem alla marker!