Vinn en resa till Malta med livebetting-championship

april 14, 2016 Kampanjer & Nyheter

Nu kan du som älskar sport och livebetting visa för alla dina vänner att det är just du som är mästaren. Genom att delta i Unibets livebetting-championship så får du ställas mot andra duktiga spelare i jakten om en resa till semesterön Malta och en plats i den stora finalen med exklusiva priser. På Unibet hittar du alltid slagkraftiga odds på alla dina favoritsporter oavsett om de föredrar fotboll, hockey eller något annat!

€8.000 och en resa till Malta

Spela live på Unibet för att delta i denna storslagna tävling där vinsterna inte kommer att göra någon besviken. Om du slutar bland de tio bästa spelarna så erhåller du en direktplats in i den stora finalen som avgörs nere på Malta och där har du chansen att vinna oförglömliga priser. Lägg ditt livespel mellan den 11 april och den 24 april för att delta, du får sedan poäng för varje vunnet livespel under denna period. Hur många poäng du får beror på summan på insatsen, antal matcher på kupongen samt det totala oddset. När kvalificeringsrundan är över kontaktas genast de tio bästa spelarna och en resa till Malta samt en iPad är garanterad.
Finalen äger rum den 29 maj och uppgiften där är att öka på sitt konto som till en början är laddat med 100 virtuella mynt så mycket som möjligt under 4 timmar. Samtliga spelare som tar sig till finalen belönas med resepaketet beståendes av 3 nätters boende på hotell, inträde till finalen, pengar för resekostnader, frukost och middag, en stor fest efter finalen samt en iPad.
Vinnaren av hela tävlingen kommer vinna en summa på otroliga €8000 så se till att säkra din plats i tävlingen redan nu genom att visa din skicklighet i livebetting. Med ett utbud större än många andra så är Unibet ditt självklara val av sportsbook!

Unibet, Av Spelare, För Spelare