Speltips | Real Madrid vs AS Roma

mars 8, 2016 Speltips

Dags för retur i mötet Real Madrid vs Roma, 8-delsfinal i Champions League och det är hemmalaget som sitter i förarsätet efter 2-0 vinsten borta i Rom för tre veckor sedan.

Till kvällens match kommer Real Madrid med ett något skadeskjutet mittfält, där både Toni Kroos och Luka Modric är tveksamma till matchen men med en Cristiano Ronaldo som verkar prickat formen efter fyra mål i senaste matchen. Man kommer senast från en överlägsen seger då man slog Celta Vigo i ligan med 7-1 men har innan det knackat lite i ligaspelet.

Bortalaget har verkligen hittat formen under den nya tränaren Luciano Spalletti, 7 vinster på de 10 senaste ligamatcherna samt 17 gjorda mål på de fem senaste. Nu kommer man till Madrid med hopp om att ställa till med en skräll och vända ett 2-målsunderläge. Det kommer vara ett offensivt Roma som kommer försöka sätta hög press, man saknar dock några av sina viktigaste pjäser i försvaret så det är verkligen anfall är bästa försvar som gäller.

Det är inte många lag som åker från Santiago Bernabeu med 3 poäng och med ett skadedrabbat försvar kan detta bli en för svår uppgift även för Roma. Mål brukar dock alltid vara en garanti för dessa lagen så Real Madrid att vinna matchen + Ö2.5 FT spelas till 1.80, ett alternativ är Ö3.25 FT till spelbara 1.90

Oddsen är hämtade från Unibet