Speltips | Everton vs Arsenal

mars 17, 2016 Speltips

Heta möten i helgens Premier League

Dags för full omgång av Premier League till helgen och det är inga dåliga möten vi bjuds på. Vad sägs om Everton mot Arsenal på lördag för att på söndag runda av med ett stekhett Manchester-derby. Ligan går i rasande fart mot sitt avgörande och varje match blir allt viktigare, missa inte denna spännande omgång!

På lördag bjuds vi som sagt var på högklassig fotboll i Liverpool då Everton tar emot serietrean Arsenal hemma på Goodison Park. Arsenal kommer ifrån Champions League-spel i veckan där man förlorade borta mot Barcelona med 3-1. Inget resultat att skämmas över och faktum är att man gjorde en riktigt stark insats där man verkligen gick för att utjämna ett nästintill hopplöst underläge ifrån den första matchen. Som vanligt, måste sägas så lider man av en mängd skador där bland annat Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Petr Cech, Alex Oxlade Chamberlain och Mathieu Flamini som utgick nu senast samtliga är borta.

Ett formstarkt hemmalag

Everton har hittat formen på våren med endast två förluster på de senaste sju matcherna. Lägg därtill att lagets stora stjärna Romelu Lukaku för tillfället spelar otroligt bra, inte minst i den senaste FA-cup matchen mot Chelsea då han gjorde två mål varav det ena var ett riktigt klassmål. Enda bortfallet till denna match är avstängde Gareth Barry.

Everton kan inte vara alltför nöjda med sin säsong då man i skrivande stund parkerar på en svag 12e plats. I och med sin nyfunna form så kan man trots allt rädda upp detta då tabellen är otroligt jämn och hemma på Goodison Park är man alltid ett tufft lag att bryta ner. Här har man en gyllene chans att plocka poäng då man möter ett Arsenal som nog får anses ha förlorat chansen till ligatiteln, samt att det endast var tre dagar sedan man spelade en tuff match borta mot Barcelona.

Everton 0.0 FT Asian Handicap spelas till 1.97 och för den som vill testa en specialare finns Everton + Ö2.5 FT till 3.75

Spelen hittar du hos Bet365!