Speltips | Manchester United vs Liverpool

mars 16, 2016 Speltips

Dags för veckan med returer av Europa Leagues 8-delsfinaler och förra veckans toppmöte, Liverpool mot Manchester United ska nu avgöras. Resultatet från första matchen är 2-0 med fördel Liverpool och denna vecka tar matchen plats på ’’The Theatre of Dreams’’, närmare bestämt Old Trafford.

Fördel Liverpool

Mötet på Anfield dominerades klart av hemmalaget och Lois van Gaal ska vara glad att det inte blev några större siffror än 2-0. Manchester United som har haft en otroligt krokig säsong fortsätter sin kräftgång efter att med nöd och näppe fått till ett omspel i FA-cupen i helgen då man mötte West Ham på hemmaplan. Man saknar fortfarande en del viktiga pjäser, främst i försvaret.

Liverpool har varit spellediga sen förra veckan och har på så sätt kunnat ladda upp batterierna inför denna match. Skadeläget ser betydligt bättre ut än vad det gjorde för ett par veckor sedan och enda bortfallet inför detta möte är egentligen Lucas Leiva utöver långtidsskadorna på Danny Ings och Joe Gomez.

Starka i omställningarna

I detta möte kan vi förvänta oss ett Manchester United som måste trycka på framåt för att ens ha en chans att rädda ett avancemang i turneringen. Detta borde passa Liverpool ypperligt då man med omställningsstarka spelare som till exempel Roberto Firmino och Daniel Sturridge kan avvakta och vänta på rätt läge att ställa om. United har inte heller imponerat något vidare i offensiven så ett spel på Liverpool känns inte helt ologiskt här.

Vi väljer att spela Liverpool 0.0 FT Asian Handicap till 1.95, ett alternativ för den som vågar är Liverpool FT till 2.90

Hitta de bästa oddsen på Bet365!