Speltips | Borussia Dortmund vs Tottenham

mars 10, 2016 Speltips

Äntligen dags för första de mötena av 8-delsfinalerna i Europa League och tidigt på kvällen ställs Borussia Dortmund mot Tottenham. Det är alltså ligatvåan från Bundesliga respektive Premier League som går upp emot varandra, vi har med andra ord en mycket spännande match framför oss!

Dortmund i sitt livs form

Hemmalaget kommer till denna match med en lysande form, senaste klarade man av att kryssa mot suveränen Bayern München och på hemmaplan har man denna säsong 10 segrar, 2 oavgjorda och 0 förluster. Man har mäktat med 34 mål framåt och endast släppt in 9 mål bakåt, det är en tuff uppgift som väntar Tottenham här mot ett i stort sett skadefritt Dortmund.

Ett slitet Londonlag

Vidare till Tottenham som senaste kommer ifrån en underhållande match på White Hart Lane där man fick 2-2 mot rivalen Arsenal. En tuff match som kändes i benen efter en lång tids hårt matchande. Till denna match kommer man utan avstängde Delle Alli samt en del skador, däribland Jan Vertonghen, Eric Dier och Danny Rose.

Ett Tottenham som fortfarande har möjligheten att plocka in på serieledaren Leicester, och chansen att ta sin första titel på länge ställs här mot ett Dortmund som ligger på en 2a-plats i ligan, en position som man med största sannolikhet kommer att avsluta säsongen på. Inte helt omöjligt att bortalaget har sina tankar på ligaspelet och mot ett Dortmund som gått ut och sagt att man satsar helhjärtat på Europa League. Med detta i åtanke så väljer redaktionen att spela Borussia Dortmund -0.75 FT Asian Handicap till 1.72.

De bästa oddsen hittar du givetvis hos Unibet!