Betta på NHL och vinn 20 000 kr

februari 9, 2016 Kampanjer & Nyheter

Finns det något roligare en att betta på NHL? Tror knappast det. NHL är en av världens absolut roligaste ligor där det ständigt händer saker på rinken. Det är fart och fläkt blandat med en finess som är helt otroligt att spelarna klara av. Nu har Betsson startat en kampanj där de vill belöna de bästa NHL-bettarna som finns online. Totalt kommer tio spelare bli belönad med kontanter och den bästa spelaren kommer vinna  20 000 kronor!

Bli en av de tio bästa NHL-bettarna och vinn kontanter hos Betsson

Det kan vara ganska svårt att betta på NHL eftersom i hockey kan vem som helst vinna en match i stort sett och NHL som liga är en av världens tuffast ligor, inte bara när det kommer till det hårda spelet utan även när det gäller den mördande konkurrensen. Nu har du chansen att vissa att du är den bästa bettarna och bli belönad med generösa kontantpriser. Det som gäller är att du ska lägga ett kombispel för minst 50 kronor, får du rätt får du poäng. De tio spelarna som har samlat på sig flest poäng är de som kommer bli belönad med kontanter och där vinnaren vinner en härlig summa på 20 000 kronor! Tävlingen pågår fram till den 15 februari.

  • Anmäl dig till kampanjen
  • Lägg ett spel för minst 50 kronor på ett kombispel för att få poäng
  • De spelarna som har flest poäng när tävlingen tar slut den 15 februari bli belönad med kontanter

Välkomstbonus hos Betsson

För att du ska kunna vara med i tävlingen behöver du vara medlem. Om du inte är medlem är det dags att du signar upp dig, som ny spelare erbjuds du att få 100% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus!

  • 100% upp till 1000 kronor i odds bonus

Till Betsson