BetHard | Hämta ut din €50 bonus idag!

mars 29, 2016 Kampanjer & Nyheter

BetHard kan du hitta spel på en mängd olika sporter till oslagbara odds. Kliv in i en värld full av möjligheter där du som spelare kan vinna de mest otroliga vinsterna. Leta runt bland mängder av matcher, allt ifrån Champions League till Allsvenskan. Oavsett vad du föredrar så finns där ett spel för dig. För att toppa det hela ytterligare så får du som ny spelare ta del av ett grymt välkomsterbjudande om du registrerar dig nu!

€50 bonus till nya spelare

För att ge dig en flygande start på ditt äventyr hos BetHard så får du nu som ny spelare ta del av en alldeles unik välkomstbonus. Efter att du registrerat dig på sidan så får du en 100% insättningsbonus på upp till €50. Pengarna får du direkt efter att din första insättning är gjord, du kan alltså börja spela med en gång! Missa inte en enda match med BetHard där du även kan välja att spela live på en mängd olika sporter. Livebetting blir allt större bland spelare och självklart väljer BetHard att haka på tåget. Man erbjuder nu sina spelare ett mycket brett och väl utformat system för livebetting där du hittar alla tänkbara spel till marknadens bästa odds!

BetHard i mobilen

Vart du än befinner dig så kan du enkelt spela på matcher i din mobil. Du hittar samma enorma utbud som i din dator, och det har aldrig varit såhär lätt att lägga ett vinnande spel genom din mobila enhet. Välj bland hundratals marknader och ta del av oslagbara odds. Skulle du föredra casinospel finns även det i din mobil eller läsplatta. Räkna med en grym spelupplevelse på några av marknadens mest populära spelautomater. Snurra hem några otroliga vinster och upptäck erbjudanden som du inte trodde var möjliga i form av insättningsbonusar och mängder av freespins!

Klicka in här och ta del av BetHard’s stenhårda bonusar redan idag!