Bet365 | €100.000 i pokerpotten!

mars 14, 2016 Kampanjer & Nyheter

Bet365 är pokeryran i full gång och man fortsätter att dela ut vinster i en rasande fart. Genom hela mars så kan du som pokerspelare vinna mängder av exklusiva priser bara genom att spela det nya konceptet Six Plus Hold’em! Man visar med detta erbjudande att man är en av marknadens absolut största aktörer, testa du också och bli en del av alla vinnare på Bet365.

€100.000 i potten

Alla spelare på Bet365 kan under hela mars månad ta del av otroliga €100.000 bara genom att genomföra olika uppdrag på något utav alla möjliga pokerbord. Varje vecka kommer du att ha nya uppdrag att välja bland, så se till att följa med genom hela kampanjen för att inte missa just de uppdrag som passar dig. Oavsett om du föredrar vanliga kontantbord eller nyheten Six Plus Hold’em så kommer det att finnas uppgifter anpassade för alla spelare.

För varje genomfört uppdrag vinner du olika turneringstokens som sedan kan användas för att delta i turneringar med exklusiva vinster i potten. Du kan erhålla flera biljetter per dag så det finns inga gränser för hur stora vinster du kan plocka hem i under detta unika erbjudande. Delta i turneringar med hela €6.000 i prispengar för att bli den verkliga vinnaren på Bet365!

Välkomstbonus för nya spelare

Som ny pokerspelare på Bet365 kan du vänta dig oslagbara erbjudanden för att du ska kunna starta ditt äventyr på bästa möjliga sätt. På din första insättning får du 100% upp till €100! Inte nog med detta så belönas du även med turneringstokens till ett värde av €5, vilket gör att du direkt efter registrering kan delta i någon utav alla grymma turneringar. Varför vänta med att ta del av alla vinsterna?

Bli medlem på Bet365 nu!