Speltips | Tredje raka för AIK?

Ny vecka och nya spännande matcher att se fram emot i Allsvenskan. Med endast en omgång kvar innan det drygt en månad långa uppehållet så är alla lagen inriktade på att avsluta med en stark form i ryggen. Ikväll har vi några högintressanta matcher att ta del av eller vad sägs om Göteborg-Hammarby, Malmö FF-Falkenberg samt Gefle mot AIK. På BettaOnline har vi valt att lägga fokus på matchen i Gävle, ska Rikard Norling ta sin tredje raka seger efter att han tog över laget? Ikväll får vi svaret!

Ett formstarkt AIK med Rikard Norling

Den allsvenska tabellen börjar allt mer ta form och de förväntade topplagen börjar visa varför de ska vara med och kriga om titeln. AIK, ett lag som öppnade årets säsong svagt har börjat hitta formen och sedan tillsättandet av Rikard Norling så har laget gått obesegrade. Nu möter man ett otroligt svagt Gefle på bortaplan. En motståndare man brukar ha lätt för och inte blir det sämre av att hemmalaget endast vunnit en match under årets upplaga av Allsvenskan. Till kvällens match saknar AIK Carlos Strandberg som är avstängd men man får tillbaka sin poängkung Stefan Ishizaki.

Gefle IF har öppnat säsongen 2016 otroligt svagt, 5 poäng på 10 matcher och 26 insläppta mål är inget som kommer rädda laget kvar i Allsvenskan. Det ska till en tydlig förbättring om det inte ska bli spel i Superettan för de ljusblå nästa säsong. Man har avstängningar på Simen Rafn och Anders Bååth till kvällens match och mot ett starkt AIK ska det mycket till om man ska få med sig några poäng.

Gefle har inte vunnit över Solna-laget hemma sedan 2010 och det är inte mycket som talar för att det blir någon ändring på det ikväll. Detta är en match som AIK ska vinna om man ska ha något med toppstriden att göra, man kommer med en fin form i ryggen och AIK -1 till 2.15 hos Bet365 spelas.

Spela på Bet365!